De ce folositi argintarie pentru bebelusi?

De ce folositi argintarie pentru bebelusi?

0 Shares
0
0
0

Argintul este un metal excelent pentru a oferi hrana bebelusilor, deoarece este sigur chiar si atunci cand este consumat  si ajunge in organism, spre deosebire de plumb si mercur. Iata cateva alte motive pentru care sunt recomandate obiecte din argint pentru bebelusi.

  1. Argintul nu contine bacterii

Argintul are o proprietate inerenta care impiedica acumularea de celule bacteriene in legaturile sale chimice. Aceasta inseamna ca bacteriile nu pot supravietui si prospera, spre deosebire de multe alte metale. De asemenea, obiectele din argint nu trebuie sterilizate spre deosebire de ustensilele din plastic si sintetice. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care medicamentele sunt administrate bebelusilor in boluri sau tavi de argint.

  1. Usor de intretinut

Articole din argint sunt usor de intretinut si nu necesita multa spalare sau curatare. Sapunul si apa sunt suficiente pentru a face treaba si, de asemenea, nu trebuie sa le sterilizati. Este important sa va amintiti sa nu lustruiti arginteria folosita pentru bebelusi, deoarece substantele chimice se pot impregna in material.

  1. Argintul nu e toxic

Argintul nu provoaca niciun fel de afectiuni, spre deosebire de plastic si multe alte metale. Nu provoaca niciun fel de probleme in sistemul reproducator si nici chiar leziuni neurologice pe care le pot face primele doua. Are cateva proprietati grozave si este sigur pentru copii, motiv pentru care ar trebui sa cumperi de pe internet cele mai interesante accesorii din argint pentru copii.

  1. Creste imunitatea

Deoarece argintul poate ucide germenii, acest lucru poate fi bun pentru sanatate pe termen lung. Este o parere comuna ca unele mici urme de argint atunci cand sunt amestecate cu alimente pentru bebelusi , pot imbunatati imunitatea. Desi acest lucru nu a fost dovedit, este totusi o idee buna sa ii hraniti cu argint, deoarece nu este toxic atunci cand este ingerat.

  1. Pastreaza prospetimea

Depozitarea alimentelor in articole de argint este intotdeauna o idee buna, deoarece poate distruge virusurile, bacteriile si germenii din alimente. Pe vremuri, laptele era infuzat cu monede de argint pentru a-l pastra mai proaspat pe o perioada mai lunga. Apa si vinurile au fost, de asemenea, pastrate cu argint pentru a ajuta la imbunatatirea prospetimii si a pastra gustul mai mult timp.

  1. Nu contine BPA

BPA este un aditiv din materialele plastice care sunt utilizate pentru a-l face mai durabil. Acest lucru se poate bloca uneori pe alimente si poate provoca dezechilibre hormonale in plus fata de obezitate. Alte riscuri includ, de asemenea, riscuri crescute de cancer de san, cancer de prostata si infertilitate. In loc sa cautati materiale plastice cu BPA sau fara BPA, puteti trece la argint.

  1. Fara ftalati

Un alt ingredient obisnuit folosit la fabricarea materialelor plastice sunt ftalatii si acest lucru este cunoscut atat pentru cauza infertilitatii, cat si pentru imunitate. Acest lucru poate afecta adultii cu varste mari, asa ca efectul pe care l-ar putea avea asupra copiilor este mult mai grav. In schimb, incercati sa folositi articole de argint, deoarece este dovedit ca nu au aditivi care sa dauneze din perspectiva sanatatii.

0 Shares
You May Also Like