De ce este importanta depozitarea corecta?

0 Shares
0
0
0

Toate firmele, mai mari sau mai mici, au prevazute locuri de depozitare atat a diverselor documente, cat si a diverselor bunuri. Mai ales atunci cand este vorba despre firme care produc diverse produse este nevoie ca acestea sa fie depozitate in recipiente potrivite. Pentru aceasta, producatorii trebuie sa caute solutii care sa fie eficiente din toate punctele de vedere, iar aspectul economic nu este nici el de neglijat.

Identificarea modalitatii potrivite de depozitare inseamna pentru o firma si cresterea cifrei de afaceri. De ce? Pentru ca o solutie eficienta de depozitare inseamna garantarea unei rotatii ridicate a produselor depozitate, optimizarea gestionarii aprovizionarilor si evitarea supraaglomerarii in ceea ce priveste depozitele de marfa.  Pentru scaderea costurilor legate de depozitare firmele pot apela la diverse tehnici cunoscute in domeniu, de exemplu metoda Kanban.

In functie de tipul marfurilor care urmeaza a fi depozitate sau manipulate in vederea transportului, firmele aleg locul de depozitare pe care il considera potrivit. In acest sens exista diverse tipuri de depozite, precum depozitul logistic sau cel frigorific destinat depozitarii marfurilor perisabile. Unele marfuri precum produsele chimice necesita o gestionare mai riguroasa, iar recipientele de depozitare trebuie sa se alinieze cerintelor specifice.

Pentru a preveni deteriorarea marfurilor, firmele sunt nevoite sa opteze pentru recipiente de depozitare potrivite, iar alegerile sunt multiple in acest sens, de la cutii de plastic la containere, lazi sau paleti.

Cutiile din plastic comercializate de noi sunt destinate si utilizarii profesionale si sunt adaptate industriei din sectorul agro-alimentar, activitatilor de vanzare sau pot chiar sa serveasca drept material de prezentare pentru magazinele alimentare. Gama de cutii plastic klt pe care v-o punem la dispozitie contine atat recipiente fixe, cat si recipiente pliabile, care se pot strange, pentru ca manevrarea lor sa se faca cu usurinta. Aceste modele de cutii din plastic pliabile, pe langa faptul ca pot fi folosite cu usurinta, prezinta avantajul de a ocupa un spatiu mult mai mic atunci cand sunt goale, iar in acest fel puteti evita supraaglomerarea.

Acestea sunt confectionate din polipropilena, sunt extrem de rezistente in orice conditii si chiar rezista perfect socurilor pe care le pot suferi in timpul transportarii.

Marimea unor astfel de lazi din plastic este variabila, asadar va recomandam sa va gânditi inainte la ceea ce doriti sa depozitati pentru a face alegerea potrivita: simple lazi mai mari sau mai mici ori containere pliabile. De asemenea, in momentul in care doriti sa alegeti o anumita marime luati in calcul si faptul ca o lada voluminoasa va fi mai grea si mai dificil de manipulat.

Din magazinul nostru puteti achizitiona lazi din plastic foarte solide in care va puteti pastra cu incredere produsele de oricare natura. Mai mult  decat atat, acestea pot fi utilizate de magazine si firme pentru a asigura transportul diverselor materiale, fie ca este vorba de produse electrice sau electronice, fie ca este vorba despre produse alimentare. Asadar, produsele si marfurile pe care doriti sa le transportati pot fi manipulate in  deplina siguranta si in acelasi timp intr-un mod practic prin simpla alegere a recipientului de depozitare potrivit.

 

0 Shares
You May Also Like