Ce ar trebui sa faci pentru a evita accidentele

0 Shares
0
0
0

Oricat de mult te-ai stradui sa eviti accidentele se poate intampla sa nu ai cum. In acest sens ai clar nevoie de asigurare si in plus asigurarea este obligatorie. Poti sta linistit pentru ca nu este scumpa si daca vrei sa te convingi poti intra pe un calculator rca pentru a afla.

Atentie pentru conditii meteorologice nefavorabile. Faceti acest lucru odata ce va simtiti confortabil in conditii meteorologice bune. Antreneaza-te pentru conditii meteorologice nefavorabile, conducand cu un sofer experimentat in timp ce ploua, ninge, pe ceata sau in alte conditii meteorologice nefavorabile.

In general, evitati condusul in conditii meteorologice extreme, indiferent daca sunteti un sofer cu experienta sau nu.

Limitati conducerea pe timp de noapte. Riscul de a ajunge intr-un accident sau coliziune este de trei ori mai mare in timpul noptii. Prin urmare, incercati sa limitati conducerea in timpul noptii si sa evitati sa conduceti dupa miezul noptii. In general, evitati sa conduceti noaptea pana cand va simtiti confortabil in timpul zilei.

Accidentele auto sunt una dintre principalele cauze ale deceselor din America, care constanta peste 3.000 de victime pe an sau aproximativ 9 persoane in fiecare zi mor in accidente. Cele mai multe accidente sunt minore, cum ar fi stersul lateral si loviturile din spate. Dar unele, cum ar fi coliziuni frontale va pot ucide instantaneu. Majoritatea oamenilor doresc sa evite astfel de accidente si exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a evita intrarea in ele.

Inainte de a porni motorul, verificati si asigurati-va ca suprafata de rulare a anvelopei si umflarea sunt suficient de bune asigurati-va ca lampile de avertizare sunt oprite, verificati  centura de siguranta, verificati motorul, sistemul de franare si airbag-ul; Acestea sunt modalitatile simple de a verifica daca masina dvs. nu are nicio problema.

. Toti credem ca suntem soferi minunati, iar unii dintre noi sunt, dar si sunt alti oameni pe drum. Amintiti-va sa nu priviti la nimic prea mult timp. Fiti constienti de imprejurimi si asigurati-va ca sunteti constienti de ceea ce se intampla pe fiecare parte a masinii. Verificati constant oglinda retrovizoare si incercati sa evaluati fiecare viteza a masinii. Stiind unde sunt toti si modul in care acestia conduc va va ajuta sa decideti cine trebuie sa stea departe si ce trebuie sa faceti in diverse situatii.

Verificati punctele oarbe inainte de a schimba culoarul. Exista strazi laterale si zone de parcare unde oamenii pot sa se retraga fara sa se observe. Verificarea zonelor nevazute inainte de a va deplasa in banda urmatoare va ajuta intotdeauna sa evitati accidentele.

Fiti deosebit de atenti atunci cand conduceti unul langa altul cu o alta masina pentru o perioada lunga de timp. Trageti inainte sau in spate pentru o scurta perioada de timp pentru a le arata ca sunteti inca acolo.

Priviti ambele sensuri inainte de a intra intr-o intersectie, chiar daca aveti o lumina verde. Nu toata lumea acorda atentie!

Avegrija sa nu va apropiati de vehiculele de urgenta si sa le dati drumul sa treaca daca vedeti lumina lor de urgenta intermitenta si / sau auziti sirena  sunand. Amintiti-va ca uneori vehiculele de urgenta trebuie sa conduca pe rosu sau impotriva directiei normale de trafic!

0 Shares
You May Also Like