De ce avem nevoie de iluminat stradal de calitate?

0 Shares
0
0
0

In acest articol Rr-led.ro ne prezinta de ce avem nevoie de un iluminat stradal de calitate foarte buna pentru siguranta noastra in primul rand si de asemenea ne explica si de ce administratia publica alege sa investeasca foarte mult in solutiile de iluminat stradal si exterior.

Iluminatul perimetral se foloseste si pentru a putea pune in evidenta monumentele, fantanile sau anumite repere.

Stalpii de iluminat pot sa aiba un rol decorativ sau pot sa aiba si un design modern sau unul minimalist. Pentru zonele istorice sunt folositi in general stalpii de lumina cu un design special care sa aminteasca de stalpii vechi de iluminat folositi in secolele trecute.

Si in zonele rezidentiale exista anumite tipuri de iluinat. Cartierele rezidentiale sunt foarte bine dezvoltate si au crescut mult in ultimele 2 decenii iar aceste comunitati foarte moderne in general integreaza spatii comune cum ar fi aleile si pistele de biciclisti.

Traficul pietonal e mai mare in zonele acestea si prin urmare si iluminatul de pe strada trebuie sa fie mai intens in zonele acestea asa ca iluminatul stradat trebuie sa fie corespunzator in aceste necesitati.

Iluminatul de calitate ne ofera mai multa siguranta in cazul in care locuim in zone rezidentiale care se afla in general la marginea oraselor in asa fel incat lumina difuza pe care ne-o ofera lampile de iluminat nu e suficienta. In zonele acestea iluminatul e cea mai mare si cea mai buna optiune.

In general in zonele unde se comit cele mai multe infractiuni, si oamenii se simt mai in siguranta in momentul in care exista iluminat de calitate in asa fel incat sa nu fie puncte oarbe unde sa se ascunda unele pericole. In zonele acestea un flux luminos uniform este mai important decat gradul de luminozitate. Un sentiment de siguranta este dat de un iluminat de calitate care se datoreaza unei distribuitii corecte a acestuia pe toate suprafetele cladirilor din jur.

Chiar daca iluminatul stradal nu se poate considera un factor de decizie in prevenirea criminalitatii e un ajutor foarte important pentru pietonii care pot sa ia masuri de prevedere eficiente pentru a putea evita pericolele care ar putea aparea in timpul noptii.

Prin urmare, un oras ori o localitate unde se deruleaza planul de modernizare trebuie sa integreze si proiectele de modernizare pentru iluminatul stradal pentru ca el sa fie cat mai eficient la nivel calitativ.

Magazinele va ofera o gama destul de vasta de corpuri de iluminat pentru a ilumina strazile si perimetrele care pot sa tina cu succes locul corpurilor de iluminat clasice. De asemenea, va oferim si servicii de consultanta si de proiectare pentru mai multe tipuri de proiecte de iluminat si inclusiv de iluminat stradal.

Nu treceti cu vederea nevoia de a avea cele mai bune surse de iluminat pe strada. In zona in care locuiti daca descoperiti ca sunt becuri arse, sau faruri care pur si simplu lipsesc si intunericul cauzeaza probleme de siguranta si de vizibilitate va recomandam sa va adresati organelor abilitate pentru a remedia cat mai rapid problema.

0 Shares
You May Also Like