Cum sa va creati propriile jocuri?

Cum sa va creati propriile jocuri?

0 Shares
0
0
0

La fel ca si un smartphone, si o tableta poate fi folosita de catre utilizatori in foarte multe scopuri, iar multi dintre acestia isi indreapta atentia spre un asemenea dispozitiv mobil, pentru a se juca.

Cei care cauta o tableta la un raport calitate – pret cat mai atractiv, isi pot indrepta atentia spre o tableta Huawei, care poate fi folosita in foarte multe scopuri. In ceea ce priveste jocurile, unii pot folosi tableta Huawei pentru a se juca toate jocurile recent aparute, in timp ce alti utilizatori poate doresc sa isi creeze propriile jocuri.

Va intrebati cum este posibil acest lucru? Ei bine, exista diferite aplicatii si diferite software-uri care pot fi utilizate in acest sens, iar articolul aceasta va prezinta in cele ce urmeaza cateva exemple de astfel de aplicatii.

Alegeti sa descarcati aceste aplicatii/software-uri, si creati-va jocurile in functie de propriile preferinte. Iata asadar spre ce aplicatii si software-uri va puteti indrepta atentia!

  1. GameMaker Studio 2

GameMaker Studio 2 va permite sa va dezvoltati jocul doar prin glisarea si plasarea diferitelor variabile de joc. GameMaker Studio accepta limbajul de programare C ++, si poate fi lansat pe Android, Windows si Mac si iOS. Alte platforme pe care puteti publica jocurile sunt Xbox One, PlayStation 4, HTML5, Linux si Nintendo Switch.

Unele caracteristici de top care vin cu generatorul de jocuri includ retea multiplayer, extensii de la terti si editori incorporati pentru fotografii si animatii. Doua dintre cele mai familiare jocuri create de GameMaker Studio 2 sunt Nuclear Throne si Hyperlight Drifter.

Aceasta platforma este usor de utilizat si vine intr-o versiune disponibila, iar din acest motiv, puteti alege sa o utilizati in cazul in care aveti de gand sa va creati propriul joc sau propriile jocuri. Cu siguranta merita sa faceti acest lucru, mai ales atunci cand folositi o tableta Huawei de ultima generatie, care are specificatii tehnice impresionante si care ruleaza perfect chiar si in aceste conditii.

  1. Twine

Twine va permite sa va creati jocurile flexibile pe browser. Se potriveste jocurilor interactive, celor care au o poveste de impartasit. Twine foloseste abordarea drag-and-drop pentru a dezvolta jocuri pe care le poti publica gratuit pe Philomena.la. Totusi, veti avea nevoie de un cont Twitter pentru a putea sa faceti acest lucru. Pentru a va crea jocurile, trebuie sa adaugati mai multe pasaje si sa lasati restul software-ului.

De-asemenea, si in acest caz discutam despre un software gratuit, usor de utilizat si care va ofera posibilitatea de a va exporta jocurile. In ceea ce priveste dezavantajele insa, putem aminti caracteristicile limitate, insa trebuie totusi tinut cont ca discutam despre un software gratuit.

  1. GDevelop

Cautati sa creati jocuri precum Hyperspace Dogfights sau Hello Earth al lui Lil Bub? Apoi ar trebui sa va eliberati inventivitatea cu GDevelop. Puteti crea o varietate de tipuri de jocuri 3D, de la puzzle-uri la platforme, folosind dezvoltatorul de jocuri. Interesant este ca nu este necesara programarea atunci cand creati jocuri folosind aceasta platforma.

GDevelop este un motor de joc rapid, open-source, care functioneaza cu Windows, Linux si macOS. De mentionat este faptul ca acest software poate functiona si pe Firefox, Chrome si alte browsere recunoscute. Desi GDevelop este gratuit, il puteti folosi in scopuri comerciale.

Ca si puncte forte ale acestui program, putem aminti mai intai de foate faptul ca este gratuit, dupa cum v-ati putut da seama din randurile de mai sus. Nu trebuie sa aveti cunostinte de programare si puteti lansa jocurile pe mai multe platorme.

Asadar, daca intentionati sa creati propriile jocuri, tot ce trebuie sa faceti, este sa va folositi tableta Huawei, pe care sa instalati aceste programe. De aici incolo, totul va fi mult mai simplu.

0 Shares
You May Also Like