Cum incearca un studio videochat sa atraga modele noi

0 Shares
0
0
0

Foarte multe tinere absolvente de liceu, se gandesc de doua ori daca sa urmeze o facultate sau daca sa isi caute un loc de munca bine platit. Cele mai bine platite locuri de munca din Romania, in mod special pentru tinerele domnsisoare, sunt cele din domeniul videochatului, asa ca este lesne de inteles de ce din ce in ce mai multe fete isi indreapta atentia spre cel mai tare studio videochat pentru a obtine un job atractiv.

Studiourile de videochat incearca sa atraga noi modele mereu, prin diferite facilitati, iar in continuare vom vedea care sunt cateva dintre acestea.

PROGRAM FLEXIBIL

Programul de lucru flexibil este unul din motivele pentru care foarte multe fete isi doresc o cariera in aceasta industrie, iar in continuare vom prezenta un exemplu intalnit in cazul celor mai multe modele.

Mai ai un job sau esti implicata in diferite alte proiecte? Nicio problema! Poti lucra oricate zile iti doresti pe saptamana, chiar si o singura zi pe saptamana si iti poti alege oricate dintre cele trei ture: Dimineata ( 07:00 – 15:00 cu o pauza de 1 ora), Dupa-amiaza ( 15:00 – 23:00 cu o pauza de 1 ora) si noapte ( 23:00 – 07:00 cu o pauza de 1 ora). Acesta este doar un exemplu pentru a intelege ca se poate alege si program de munca flexibil.

RENUNTI CAND VREI

Dupa ce te angajezi ca model de videochat, ai libertatea de a renunta oricand, fara niciun preaviz si fara niciun fel de obligatie. Poti sa incepi sa colaborezi cu cel mai tare studio de videochat chiar daca nu stii cat timp vei dori sa lucrezi, te gandesti ca ai putea renunta dupa 2-3 zile “de proba”, nu ai deloc experienta in videochat sau nu stii la perfectie limba engleza sau franceza.

Poti alege sa ramai insa in cadrul studioului, iar cu cat vei acumula mai multa experienta, vei fi rasplatita prin bonusuri de fidelitate, cadouri, etc.

100% LEGAL

Videochatul este o activitate legala. In plus, ai parte de discretie din prima clipa cand pasesti cel mai tare studio de videochat. Chiar daca vii la studio pentru un interviu si apoi nu doresti sa devii model de videochat, identitatea ta este de asemenea protejata.

Ai posibilitatea sa blochezi accesul online din oricare tari vrei, Italia, Anglia, Spania; in cazul in care ai rude sau prieteni plecati in aceasta tara, pentru a nu fi descoperita ca practici videochatul.

BONUS DE PERFORMANTA

Vrei sa fii un model de succes si sa iti imbunatatesti stilul de viata? In mod evident, cel mai tare studio de videochat te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, iar indiferent de incasarile tale iti garanteaza un bonus de performanta, pentru a-ti recunoaste meritele.

DIFERITE ALTE BONUSURI

De regula, studiourile de videochat stiu sa isi rasplateasca modelele. In cazul in care te angajezi in cadrul unui studio de videochat, poti primi bonusuri in cazul in care convingi alte prietene sau alte cunostinte sa devina modele de videochat. Poti sa primesti de-asemenea bonusuri de fidelitate pentru ca ai ramas in cadrul studioului timp de cateva luni, un an, etc.

SALARII FOARTE MARI

De cele mai multe ori se spune ca fetele care practica videochatul ajung sa castige sume foarte mari in fiecare luna. Este adevarat acest lucru, insa banii nu pica din cer asa ca modelele trebuie sa munceasca.

Cele care muncesc 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana, vor avea acelasi numar de ore lucrate precum cei care lucreaza in alte industrii. Cu siguranta insa si salariile vor fi peste masura asteptarilor.

NU ESTE NECESARA EXPERIENTA

De cele mai multe ori, pentru a te angaja in cadrul unei firme, ti se cere experienta. Fara o jumatate de an sau chiar mai mult de experienta, este practic imposibil sa obtii un post bun.

Ei bine, cand vine vorba despre videochat, lucrurile se schimba foarte mult, pentru ca aici poti incepe sa lucrezi chiar si fara o zi de experienta. Vei invata totul de la zero, iar in cel mai scurt timp vei obtine independenta financiara. De poate fi mai placut de atat?

Asadar, acestea sunt cateva dintre lucrurile cu care studiourile de videochat incearca sa atraga cat mai multe fete.

0 Shares
You May Also Like