Cum construiesti o strategie seo de succes?

0 Shares
0
0
0

Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de cautare) este un proces care a aparut in Statele Unite ale Americii in anul 1990, si are ca principal scop cresterea vizibilitatii unui site in motoarele de cautare.

Ei bine, din momentul in care a aparut acest proces si pana in prezent, SEO a evoluat foarte mult, motiv pentru care din ce in ce mai multi antreprenori apeleaza la acest proces, pe care il considera a fi cea mai eficienta modalitate de promovare a unei afaceri in mediul online.

Referitor la acest proces, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniul optimizarii seo, domnul Dan Bradu, cu siguranta va stii sa te indrume cu mai multe sfaturi utile in construirea unei strategii seo de success, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Pentru a avea o strategie seo de success, va trebui sa profiti de toate instrumentele de analiza, iar aici trebuie precizat faptul ca daca iti doresti sa fii pe placul motoarelor de cautare, un prim pas pe care il ai de facut este acela de a utiliza instrumentele gratuite pe care ti le vor pune la dispozitie administratorii site-ului.

O strategie de optimizare seo de success se va baza de fiecare data pe rezultate, iar aici este important de amintit faptul ca dupa ce vei reusi sa aranjezi toate instrumentele seo de analiza, va fi foarte important sa folosesti datele pe care le vei colecta de la ei, pentru a te putea ghida in strategiile tale.

Un alt sfat foarte util, de care in mod evident va trebui sa tii cont, este acela ca va trebui sa construiesti relatii, nu link-uri. Daca pana acum ceva timp, in optimizarea seo se tinea cont de construirea de link-uri, se pare ca lucrurile s-au schimbat foarte mult.

Eforturile tale de a conduce link-uri spre continutul tau de pe anumite pagini web poate sa para de multe ori fortat, sa para spam, si de cele mai multe ori vor avea ca si rezultat, exact opusul scopului tau.

In schimb, daca vei opta pentru plasarea strategica a link-urilor, vei putea avea succesul dorit, si iti vei putea construi chiar relatii importante in industria ta. Asadar, cel mai bine este sa construiesti relatii, nu link-uri.

Chiar daca ai acumulat pana in prezent o multime de informatii despre modul in care se face optimizarea seo, si consideri ca te descurci sa creezi o strategie seo de success, este foarte important sa te documentezi mai tot timpul despre schimbarile aparute in seo, pentru ca trebuie sa fii la curent tot timpul cu cele mai practici aparute.

Ultimul sfat util de care cu siguranta va trebui sa tii cont atunci cand vei incepe sa faci optimizare seo, este acela de a nu incerca sa te joci cu motoarele de cautare, mai ales cu Google.

Nu vei putea sa cresti in vizibibilitate in motoarele de cautare de pe o zip e alta, si nici nu va trebui sa incerci sa trisezi, pentru ca in momentul in care vei fi depistat, vei fi penalizat iar traficul va fi din ce in ce mai scazut pe urma.

0 Shares
You May Also Like

Html 5 si optimizarea seo

Atunci cand discutati cu o firma de firma optimizare seo este foarte posibil sa vedeti ca acestia aduc…