Cum alegi produsele optime pentru porumbei – dupa renumele brandului sau prețul produsului?

0 Shares
0
0
0

În comunitatea de crescători de porumbei întâlnim tot felul de păreri. În fapt, nimeni nu se poate declara cunoscător absolut, ci mai degrabă un norocos dacă porumbeii săi nu au probleme de sănătate. Părerile sunt mereu împărțite. Totuși cum sunt alese produsele specifice necesare în diverse etape de dezvoltare ale porumbeilor? În funcție de preț? De brand?

Reputația brandului contează și ea

Pentru că sunt atât de multe variante la ora actuală, este destul de ușor să fii confuz în alegerile pe care urmează să le faci. În unele cazuri testezi și ții minte că un brand anume a fost potrivit situației. Belgica de Weerd spre exemplu este unul din brandurile de nișă. Este specializat în medicină veterinară și îndrumă crescătorii de porumbei de concursuri.

Poate că puțini știu că Belgica de Weerd își dezvoltă propriile produse și acestea nu conțin substanțe dopante. Este prezent în peste 25 de țări și reputația să este una deja solidă. Pentru cei care au testat până acum produse de la acest brand, următoarea dată când se văd nevoiți să facă achiziții pentru porumbei, vor prefera în mod special ceea ce știu că a funcționat. Produse de la Belgica le regăsești și la produsecolumbofile.ro.

Prețul este mereu un factor determinant

Să fim sinceri, mai toate investițiile pe care le facem se rezumă în cele din urmă la partea financiară. Așadar, atunci când ai de ales un produs pentru porumbei, probabil că te vei lovi și de acest aspect. Ține cont de faptul că nu poți obține calitate la prețuri mici.

Pentru columbofili există o comunitate specifică la Radu Duo, cu pagina oficială produsecolumbofile.ro. Vei regăsi aici produse variate, la prețuri accesibile. În plus nu lipsesc ofertele, astfel încât spre exemplu ai transport gratuit la o anumită valoare a comenzii.

Columbofilul adevărat este cel care testează, merge și pe instinct și filtrează sfaturile. Nu există o regulă ca la carte de a crește porumbeii. Astfel, porumbeii sunt atât de diferiți, încât crescătorul trebuie să fie atent la toate detaliile, la cum se manifestă păsările. Va lua măsuri de prevenție mai întâi de toate și nu de tratare.

Descoperă produse de calitate, de la producători de renume, unele chiar naturiste, în lista de la eshop-ul produsecolumbofile.ro, precum și accesorii pentru îngrijirea porumbeilor.

0 Shares
You May Also Like