Cu ce se remarca service-urile iPhone autorizate de restul service-urilor?

0 Shares
0
0
0

Service-urile iPhone si cele autorizate se deosebesc prin calitate si promptitudine fata de restul service-urilor. Produsele care sunt inlocuite sunt de foarte buna calitate, fiind originale sau in cel mai rau caz compatibile, de aceea preturile sunt destul de mari.

Multi utilizatori de telefonie mobila nu isi pot permite asemenea costuri de aceea evita telefoanele scumpe de ultima generatie. Este important de inteles ca in momentul in care va achizitionati un iPhone de ultima generatie v-ati gandit bine si la costurile pe care le implica un eventual service.

Aportul tehnologic al diviziei de cercetare de care se bucura Apple, este extraordinar de important, compania reusind sa patrunda in zona de inalta tehnologie, prin lansarea cu succes a unor smartphone-uri iPhone de ultima generatie dintre care trebuie amintite, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6 S Plus, Iphone 7, iPhone 7 Plus.

Ultimele modele ale Apple sunt foarte scumpe, putand ajunge si la preturi de cateva mii de lei, dar cu toate acestea exista multi cumparatori si in Romania. Dat fiind faptul ca exista un numar tot mai mare de utilizatori iPhone si la noi in tara este nevoie de un numar mult mai mare de service-uri ale brandului care bineinteles sa se ridice la pretentiile clientilor acestui brand renumit.

Pe piata exista numeroase companii care incearca sa ajunga la nivelul celor de la Apple, concurand cu deosebit succes. Marele avantaj al smartphone-urilor de la Apple este acela ca se ofera de catre companie garantii extinse, acestea aducand siguranta si incredere clientilor. Pe langa garantiile acestea extinse se beneficiaza de un service calitativ asupra produselor companiei, atat din punct de vedere al software-ului, cat si al hardware-ului.

In continuare, voi enumera cateva componente importante, care se pot strica mai usor si sunt inlocuite intr-un service iPhone: inlocuirea geamurilor de protectie, cat si a foliilor anti-zgarieturi, inlocuirea bateriilor si acumulatorilor care nu mai pot fi reparati, reparatia unor carcase sau inlocuirea acestora cu unele originale, reparatia si inlocuirea sistemelor touchscreen sau a oricaror tipuri de display.

Totodata service-urile iPhone repara module Wi-Fi/ Bluetooth, antene de semnal, inlocuiesc difuzoare sau microfoane, optimizeaza baterii pentru ca acestea sa aiba o durata mai ridicata de viata.

Un service iPhone optimizeaza si configureaza smartphone-urile pentru utilizarea Internetului, decodeaza sau realizeaza deblocari pentru orice model scos pe piata de Apple, instaleaza sisteme de operare si aplicatii care sunt tot mai sofisticate pe masura evolutiei tehnologice din ultimii ani. Garantiile oferite sunt de regula foarte mari, prin oferirea acestora se incearca si se obtine o fidelizare a clientilor.

Toate aceste reparatii prezentate mai sus, fie ca sunt de hardware sau sunt imbunatatiri ale softului devin obligatorii in momentul in care utilizatorul are probleme in garantie sau realizeaza ca aplicatiile trebuie optimizate.

Bineinteles ca un posesor de iPhone indiferent de model doreste pastrarea acestuia incercand o optimizare care nu poate fi realizata decat intr-un service autorizat. Costurile achizitionarii unui model iPhone nou sunt foarte mari si nu toti utilizatorii isi vor permite schimbarea imediata a acestuia.

0 Shares
You May Also Like