Ce dezavantaje au smartphone-urile?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile prezinta o serie de avantaje, insa si dezvantajele pe care ele le aduc in viata noastra sunt destul de numeroase. Piata de profil a acestor dispozitive este in plina dezvoltare.

Daca in trecut ele nu puteau fi reparate cu usurinta, acum pentru acestea se pot gasi pe piata componente si accesorii, inclusiv baterie iPhone originala, toate la un pret destul de mic.

Informatiile pe care le obtinem cu ajutorul unui smartphone, numeroasele lui aplicatii si lucruri practice pe care le putem face in viata de zi cu zi fac un astfel de telefon de nelipsit din buzunarul oricui. In plus, preturile sunt in scadere datorita avansului extraordinar al tehnologiei din acest domeniu.[adsenseyu1]

Tot mai multi producatori se intrec in a oferi telefoane inteligente de calitate la un pret cat mai bun pentru cumparator. Cele mai apreciate din acest punct de vedere sunt telefoanele produse de companiile din China, acestea avand un raport bun intre calitate si pret. Totusi, costul unui telefon mobil inteligent e mai mare daca il comparam cu cel al telefoanelor mobile de tip vechi.

Pentru un smartphone vei avea mereu nevoie si de un abonament de date care sa iti asigure un trafic cat mai bun la o viteza cat mai mare. Navigarea pe internet aduce cu ea multe cerinte, iar un abonament de date care sa iti permita navigarea cu o cantitate cat mai mare de date este cea mai buna solutie pentru tine. In plus, nu vei plati nici foarte mult in plus la abonamentul tau de telefonie.

Exista acum inclusiv smartphone-uri care permit introducerea a doua cartele SIM simultan. Un asemenea aspect e foarte important deoarece un abonament separat poate fi cel care iti asigura conexiunea de date, fata de cel de telefonie. In acest caz trebuie sa te asiguri ca semnalul 3G (cel putin, daca nu chiar 4G) este la un nivel bun in orasul sau in zona in care locuiesti si folosesti telefonul mobil.

[adsenseyu1]

Smartphone-urile pot deveni o problema de siguranta care sa afecteze orice utilizator. Multi memoreaza pe aceste telefoane parole sau conturi de e-mail sau ale unor retele de socializare. Ele pot fi furate de persoane neautorizate si folosite in scopuri ilegale. Astfel, este bine ca in orice aplicatie cu ajutorul careia iti accesezi e-mailul sa nu ramai conectat de fiecare data cand parasesti aplicatia.

Daca cineva iti furat telefonul sau il acceseaza prin intermediul unei aplicatii ascunse transmisa prin reteaua de tip Wi-Fi, vei avea mari probleme. Acest lucru poate insemna insclusiv pagube financiare destul de mari pentru tine. Smartphone-ul a devenit si un mijloc preferat de multi oameni pentru a petrece timpul intr-un mod placut. Din acest motiv el iti poate ocupa o perioada lunga din timpul tau de munca sau din cel dedicat unor alte activitati.

Se spune chiar ca din cauza telefoanelor mobile inteligente poate scadea productivitatea unor angajati la locul de munca. Astfel, tehnologia moderna, alaturi de fumat, reprezinta un mijloc prin care productivitatea angajatilor este redusa in fiecare zi de lucru.

0 Shares
You May Also Like