Cele mai interesante trucuri pentru iPhone

Cele mai interesante trucuri pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca pe piata exista o multime de smartphone-uri Android de cea mai buna calitate, multe dintre acestea fiind scoase pe piata de catre cei de la Samsung sau Huawei.

Cu toate acestea, persoanele care isi doresc ceva diferit, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un dispozitiv iPhone, pe care il vor putea echipa cu o husa telefon compatibila, cu o folie de protectie a ecranului, iar apoi se vor putea bucura de dispozitiv.

Un dispozitiv iPhone vine in intampinarea utilizatorilor cu caracteristici tehnice impresionante, insa exista unele trucuri pe care nu multi utilizatori le cunosc. Tocmai de aceea, am creat o lista cu cele mai interesante trucuri pentru iPhone, pe care le puteti pune in practica. Iata asadar care sunt acestea!

  1. Utilizati optiunea Remind Me Later (Aminteste-mi mai tarziu)

Puteti utiliza optiunea Remind Me Later, care va va ajuta sa va recuperati apelurile pierdute. Atingeti butonul „Remind” care se afla situat deasupra glisorului, iar apoi selectati pentru a va reaminti apelurile, si selectati si durata. De asemenea, puteti sa selectati chiar si optiunile cand plecati sau cand ajungeti acasa pentru a fi reamintite apelurile.

  1. Inghetati punctul pe care doriti sa va concentrati

Este cunoscut faptul ca puteti apasa pe ecran in timp ce realizati o fotografie pentru a fixa punctul focal al camerei. Cu toate acestea, este dificil sa pastrati acest punct static. Prin urmare, pentru a bloca punctul focal, tineti apasat pe ecran o secunda sau doua pana cand apare optiunea Blocare AF. Acum puteti pastra focalizarea pe ecranul camerei fixe.

  1. Personalizati vibratiile

Daca doriti automat sa stiti cine suna, puteti seta modele de vibratie distincte pentru fiecare apelant. Pentru a putea sa faceti acest lucru, selectati un contact si selectati butonul de editare. In sectiunea ton de apel, puteti gasi campul de vibratii. Selectati-l si alegeti o optiune de vibratie pentru acel contact. Puteti chiar sa va creati propriul model de vibratie utilizand optiunea „Creati o noua vibratie”.

  1. Cronometrati muzica

Daca doriti sa ascultati muzica, dar doriti ca aceasta sa se opreasca automat in cazul in care va opriti, atunci setati un cronometru in aplicatia ceas. Glisati in jos optiunile temporizatorului si selectati optiunea Cand se termina timpul si alegeti „ Opriti redarea ”. Aceasta va opri muzica atunci cand timpul setat se va scurge.

  1. Faceti fotografii fara sa atingeti

Desi acesta este un truc putin vechi, cu siguranta este foarte util! Puteti sa faceti selfie-uri cu usurinta, fara ca mana dvs. sa atinga ecranul telefonului. In loc sa utilizati butonul de volum al iPhone-ului pentru a face fotografii, puteti pur si simplu sa conectati castile si sa utilizati butonul de volum al dispozitivului pentru a face acelasi lucru.

  1. Gasiti cel mai bun semnal pentru dispozitivul dvs.

Cand trebuie sa gasiti locul in care iPhone-ul dvs. va capta cel mai bune semnale, pur si simplu formati *3001#12345#* si apasati butonul de apelare. Aceasta va deschide un meniu de mod camp care va arata puterea semnalului in negativ.

Cel mai bun semnal va fi -40, in timp ce cel mai rau va fi -130. Pentru a arata puterea semnalului in loc de puncte, reapelati aceleasi numere. Tineti apasat butonul de oprire a iPhone-ului pana cand apare optiunea „Slide to Power Off”. Dupa aceasta, apasati butonul de pornire si numarul dvs. de putere apare in locul punctelor de semnal.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante trucuri pe care le puteti cunoaste in ceea ce priveste dispozitivele iPhone. Cu siguranta insa, exista o multime de trucuri, care va pot face experienta de utilizare mult mai placuta.

0 Shares
You May Also Like