Cei mai buni brazi artificiali de Crăciun pe BraziCraciun.net

Cei mai buni brazi artificiali de Crăciun pe BraziCraciun.net

0 Shares
0
0
0

Brazii artificiali de Crăciun de pe BraziCraciun.net pot fi decorați cu globuri într-o singură culoare și arată incredibil de eleganți. Designerii au menționat nuanțele care vor aduce noroc în 2021, așa că albul, griul deschis cu paiete și globurile aurii pentru decorul bradului de Crăciun într-o culoare solidă sunt perfecte.

Deoarece acesta este anul White Bull, poți folosi în siguranță alb, sidef, gri deschis, lăptos și alte nuanțe similare. Globurile de Crăciun argintii arată foarte frumos pe bradul artificial de Crăciun. Seturile de globuri pentru decorarea brazilor sunt excelente pentru implementarea ideilor monocrome.

Minimalismul în tendință

Minimalismul scandinav este la modă astăzi nu numai în interior casei, ci și în decorul bradului artificial de Crăciun. Pentru a recrea acest stil, ar trebui să folosești decorațiuni de brad în doar 2-3 nuanțe apropiate și potrivite.

De asemenea, evită sclipiciul și pretenția excesivă. Acestea sunt cele mai reușite combinații de culori, având în vedere că 2021 este anul White Bull. Dar poți, de asemenea, să evidențiezi următoarele culori: lavandă, Burgundy, albastru, maro deschis.

Clasicul la modă

În tendința clasică, bradul artificial de Crăciun în culoare verde este decorat cu globuri, dar astăzi sunt în trend tot felul de pandantive de Crăciun și Anul Nou, sub formă de diferite personaje, animale, fulgi de zăpadă pe copac, inscripții și îngeri.

De asemenea, la modă sunt materialele naturale, adică conuri de brad care sunt relevante. Pe BraziCraciun.net poți găsi brazi artificiali de Crăciun ninși pe vârfuri, cu conuri de brad la cele mai avantajoase prețuri.

Pe BraziCraciun.net există zeci de modele de brazi artificiali la alegere, în culori clasice, culori de lux, cu lumini LED, cu fibră optică etc. Designul și atenția la detalii sunt caracteristicile lor speciale care i-au făcut foarte populari printre fanii brazilor de Crăciun și Anul Nou.

Dimensiunea redusă după utilizare, îl face ideal pentru un dulap sau subsol mic, iar sistemul său modular permite plierea și desfășurarea ușoară a ramurilor. Este nevoie de câteva minute pentru a conecta toate părțile. Desfășurarea și dispunerea ramurilor durează aproximativ 40 de minute. Mai puțin de o oră de distracție în familie împreună și gata, bradul stă frumos decorat în casa ta.

Brad artificial de Crăciun cu LED

Acesta este un brad artificial cu mii de pete fierbinți de lumină, cu culoare caldă. Cablul verde închis dispare în interiorul arcului pomului de Crăciun, iar LED-urile mici, ca niște cristale minuscule, luminează întregul brad. Aceste luminițe ajută la crearea unei atmosfere confortabile într-o seară de iarnă magică.

Brad artificial nins

Mulți iubitori a-i anotimpului de iarnă susțin că magia Crăciunului se pierde fără zăpadă. Dacă aparții acestui grup, un brad artificial nins va fi decorul perfect pentru tine. Crenguțele stropite pot fi folosite pentru a atârna decorațiuni de Crăciun de toate dimensiunile. Bradul artificial poate avea și conuri.

Singurul său decor sunt ramurile ninse. Bradul artificial arată frumos, decorat cu globuri de Crăciun viu colorate și lumini reci. Brazii artificiali de Crăciun reprezintă o investiție pe termen lung. Sunt renumiți pentru instalarea ușoară și producția de înaltă calitate, ceea ce le conferă durabilitate și estetică timp de multe sezoane.

0 Shares
You May Also Like