Ce trebuie sa stim despre optimizarea SEO gratuita?

0 Shares
0
0
0

V-am pregatit un top cu 10 sfaturi utile si interesante pentru optimizare SEO gratuita si nu numai.

De adata aceasta am mentionat si cele mai mari greseli pe care puteti sa le faceti dar si toate lucrurile eficiente care s-au dovedit a fi utile in timp. Este bine ca atunci cand nu va pricepeti deloc sa apelati la o firma specializata si pentru acest lucru noi recomandam optimizare seo Cluj.

In trecut am vorbit si despre mituri din seo, dar si despre cat de mult se munceste si cat de dezamagitor este cand nu atingem rezultatele dorite, despre schimbarile facute de cei de la Google si despre multe alte lucruri. Acum vom veni cu noi dezvaluiri si noi mituri.

Google este cel mai important. Chiar daca a pierdut treptat suprematia ca si referrer raportat la Facebook, Google este foarte important pentru toti proprietarii de site.

Indiferent ca sunt bloguri, magazine onlie si alte site-uri, totul incepe cu pregatirea pentru Google si regulile sunt de bun simt si clare: este nevoie de un timp cat mai mic de incarcare, continut de calitate, continut necopiat, relevanta, fara lucruri nepermise sau ascunse.

Consideram ca un sfat foarte bun de optimizare se poate rezuma astfel: fara smao si continut ascuns sau linkuri platite, pentru ca ulterior sa fiti penalizati si munca voastra sa fie in van. Site-urile penalizate nu mai sunt scoase la suprafata fara investitii mai mari. Spamul se intoarce contra voastra asa cum s-a intamplat cu ceilalti.

Continutul este rege. Indiferent de tema site-ului conteaza cel mai mult continutul. Este important ca acesta sa fie relevant cu domeniul unde activati.

Conteaza si sa fie cat mai bine scris, in romana, si de asemenea, ca povestea sa prinda cititorului si sa aiba si un mare impact, sa il faca sa dea share la informatie, si sa il determine sa revina. Recunoastem ca si noi mai avem destul de lucru insa pasiunea pentru scris ne face sa nu ne oprim.

Platforma este importanta. Succesul WordPress are la baza optimizarea platformei care a fost construita pentru SEO asa cum spun chiar ei. Si Blogger este bine optmizat la cod insa are mai multe probleme incepand de la domeniu si pana la teme.

De asemenea, si WordPress are probleme in zona de teme si de pluginuri realizate de alte persoane. Este clar acum ca este greu sa aveti succes cu tehnologiile vechi.

Mentineti totul cat mai simplu. Un site ar trebui sa arate bine si sa fie si relevant insa asta nu inseamna sute de imagini, floricele, si clipuri de dimensiuni mari, sute de legaturi si meniur foarte stufoase.

Este important sa ramanem la obiect, simplu si foarte usor de parcurs. In cazul in care toti ar respecta aceste detalii, internetul ar fi cu siguranta mai bun. Cu cat este mai simplu cu atat se incarca mai repede si nu genereaza dureri de cap vizitatorilor si nici robotilor.

Un site pentru a putea sa fie considerat relevant are nevoie si de linkuri de pe alte site-uri din acelasi domeniu. In acest sens sunt mai multe dezbateri.

0 Shares
You May Also Like

Html 5 si optimizarea seo

Atunci cand discutati cu o firma de firma optimizare seo este foarte posibil sa vedeti ca acestia aduc…