Ce bunuri se lasa garantie la amanet?

Ce bunuri se lasa garantie la amanet?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca in prezent, exista oameni care duc o viata lipsita de griji si care isi permit tot ceea ce isi doresc, este posibil ca intr-o zi totul sa se schimbe radical, iar problemele financiare sa isi faca simtita aparitia in familiile acestor oameni.

Nu putine au fost cazurie in care, multe persoane care aveau o situatie financiara de invidiat, ocupau diferite functii in cadrul marilor companii, sau erau chiar oameni de afaceri; au ajuns la sapa de lemn.

A lua cateva decizii gresite in viata, poate fi echivalentul saraciei, sau a problemelor financiare. Nu putini au fost cei care au luat una sau mai multe decizii gresite, iar apoi au ajuns sa se confrunte cu lipsa banilor, si sa caute cu disperare cele mai eficiente solutii de imprumut rapid.

Pentru toti cei care se afla intr-o asemenea situatie, o casa de amanet poate reprezenta cea mai buna solutie, iar in urmatoarele randuri veti descoperi o multime de informatii uimitoare, si veti vedea de ce oamenii chiar au nevoie cu adevarat de casele de amanet.

O casa de amanet, le poate oferi imprumuturi rapide persoanelor care au nevoie de bani, si care indeplinesc unele conditii. Prima conditie este ca persoana care solicita un imprumut, sa aiba minim 18 ani impliniti.

A doua conditie pentru ca oamenii sa primeasca imprumuturi financiare din partea caselor de amanet, este aceea de a gira cu diferite bunuri de valoare. Casele de amanet primesc drept garantii diferite obiecte valoroase, iar in urmatoarele randuri vom da cateva exemple.

  1. Amanet bijuterii

Toti cei care se confrunta cu lipsa banilor, isi doresc sa gaseasca o solutie de imprumut rapid si pe termen scurt. De multe ori, familia si prietenii nu pot fi de ajutor, insa o casa de amanet da.

Cei care se afla in aceasta situatie, pot lua decizia de a-si amaneta o bijuterie. Fiecare detine o pereche de cercei din aur, o bratara sau un lantisor din aur, un colier sau alte bijuterii. Acestea pot fi lasate drept garantie in schimbul banilor primiti de la casa de amanet.

  1. Amanet telefoane

Smartphone-urile fac parte din viata noastra. Fiecare detinem un asemenea dispozitiv, iar unele persoane detin mai multe telefoane. Cei care au rapid nevoie de bani, pot opta pentru un amanet de telefoane din Bucuresti.

Mai exact, dispozitivele vor fi lasate amanet, pana cand clientii isi vor plati datoriile, pentru a-si recupera dispozitivele.

  1. Amanet aparatura electronica si electrocasnica

Aparatele electronice si electrocasnice sunt acceptate de-asemenea de catre casele de amanet, iar oamenii profita de acest lucru, si gireaza cu aceste bunuri atunci cand au nevoie de bani.

De la cuptoare cu microunde si pana la frigidere, masini de spalat sau alte aparate; acestea sunt evaluate si primite drept garantie de catre casele de amanet.

  1. Amanet auto

Exista si situatii in care oamenii au nevoie de sume mari de bani, iar in aceste conditii se prezinta cu documentele masinii si cartea de identitate, plus cartea de identificare a masiniii, pentru a o lasa drept garantie.

Indiferent de bunul amanetat, clientii reintra in posesia lor, atunci cand isi achita datoriile, conform contractului de amanet. In caz contrar, conform clauzelor din contractul de amanet, bunurile vor intra in posesia casei de amanet, care le va scoate la vanzare, cu scopul de a-si recupera banii dati imprumut.

0 Shares
You May Also Like