Care sunt problemele cunoscute pentru iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre fanii Apple care nu isi permit un model iPhone de ultima generatie, decat sa treaca la un telefon Android mai nou, mai bine prefera sa foloseasca un iPhone 6.

Aceste telefoane, in ciuda faptului ca au totusi o oarecare vechime pe piata, pot functiona inca foarte bine, si pot face fata cerintelor utilizatorilor. Se poate insa si ca utilizatorii sa se confrunte cu diferite probleme, iar in continuare le vom enumera pe cele mai cunoscute dintre acestea.

Bateria se descarca foarte rapid

Aceasta problema este cunoscuta de catre toti utilizatorii de smartphone-uri. In cazul in care totusi, o baterie iPhone 6 se descarca mult mai repede decat ar fi normal, utilizatorii ar trebui sa urmeze cativa pasi precum setarea nivelului de luminozitate a ecranului la minim, inchiderea aplicatiilor pe care nu le folosesc pe moment, dezactivarea locatiei, a datelor mobile, a functiei wifi sau bluetooth. Aceste solutii pot economisi resurse importante.

Daca si in acest caz, bateria se descarca la fel de repede, atunci este cat se poate de clar faptul ca dispozitivul are nevoie de o inlocuire acumulator iPhone 6.

iPhone nu suna

Presupunand ca cineva va cheama pentru un lucru urgent, iPhone-ul dvs. nu suna sau vibreaza deloc. Trebuie sa fie o situatie destul de dificila daca apelurile sunt foarte importante. Puteti verifica urmatoarele sfaturi pentru remedierea acestei probleme.

Opriti comutatorul silentios. Daca ati activat comutatorul silentios, iPhone-ul dvs. nu vibreaza sau nu suna cand va suna cineva. Opriti-l din partea stanga.

Opriti functia “Nu deranjati”. Uneori “Nu deranjeaza”, dar oamenii nu-si dau seama. Pentru a dezactiva aceasta functie, accesati Setari -> Nu deranjati; asigurati-va ca “Manual” si “Programat” sunt dezactivate.

Mariti volumul. Pentru unele dispozitive iPhone 6 mai vechi, volumul poate fi scazut cand suna. Deci, apasati butonul de marire a volumului pentru a mari volumul.

Verificati modul Casti. Uneori, iPhone nu suna cand este blocat pe modul casti, de asemenea. Astfel, trebuie sa verificati si sa scoateti iPhone din asta. Verificati modul de fixare a modului casti iPhone Stuck.

Aplicatiile iPhone continua sa se prabuseasca

Crashurile aplicatiilor pe iPhone 6 se intampla foarte mult dupa o noua actualizare de software. La fel ca recenta actualizare iOS 11.3, multi utilizatori au raportat prabusirea unor aplicatii precum Facebook, WhatsApp, Twitter si alte aplicatii. Daca ati intampinat cu greu aceasta problema, puteti incerca solutiile aici:

  • Renuntati si reporniti aplicatia. Aceasta poate fi cea mai simpla metoda pentru ca fiecare utilizator sa remedieze aceasta problema. Apasati doar dublu butonul Acasa si gasiti aplicatiile care ruleaza necorespunzator, glisati-o in sus pentru a inchide.
  • Reporniti iPhone. Reporniti-va iPhone-ul si lansati din nou aplicatiile. Aceasta este de asemenea, o posibila solutie daca prima solutie nu a reusit sa va ajute.
  • Stergeti si reinstalati aplicatia

Cu toate acestea, daca va aflati intr-o situatie grava si aplicatiile nu mai functioneaza, atingeti-le pentru a le sterge, apoi descarcati si instalati din nou in App Store.

Asadar, acestea pot fi cateva dintre problemele cu care se pot intalni utilizatorii de iPhone 6, insa sunt probleme minore care au rezolvari simple.

0 Shares
You May Also Like