Aplicatii pentru a va decora casa, gratuit

Aplicatii pentru a va decora casa, gratuit

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile de decorare sunt de mare ajutor atunci cand se face un proiect decorativ, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti.

Exista tot felul de aplicatii: pentru a masura, pentru a crea palete de culori, cu realitate augmentata pentru a vedea cum arata mobilierul, pentru a face planuri si pentru alte sarcini necesare atunci cand decorati o casa. O resursa puternica la indemana noastra.

Asa ca, fa loc pe smartphone pentru ca ti-am pregatit o lista cu aplicatii pentru a-ti decora casa, toate gratuite si eficiente. Pentru ca telefonul tau sa fie mereu protejat mai ales cand folosesti intens aplicatiile, intra pe husa Samsung.

Magicplan

Daca doriti planuri mai detaliate si mai precise, una dintre aplicatiile pentru decorarea caselor pe care nu le puteti rata este Magicplan.

Cu aceasta aplicatie faceti fotografii ale casei si creati planurile imediat, printre altele, cum sa generati in functie de metrii patrati sau liniari, care le calculeaza, de asemenea, diferitele bugete ale lucrarii sau reformei. Disponibil pentru Android si iOS.

Homestyler

Homestyler este o alta aplicatie pentru decorarea care foloseste realitatea augmentata pentru a-ti arata cum ar fi casa ta cu un tablou, podea, mobilier sau alte obiecte decorative diferite.

Faci o fotografie a unui spatiu, de exemplu, a camerei de zi, apoi adaugi mobilier, schimbi vopseaua, podeaua si alte elemente pentru a vedea live daca aceste schimbari merg bine in casa ta. Disponibil pentru Android si iOS.

Masuri foto Lite

O aplicatie care va va ajuta sa aveti toate masuratorile scrise in ordine si intotdeauna la indemana. Faci o fotografie a sufrageriei, sau a baii, sau a bucatariei, sau a unui mobilier sau a unei gauri pentru mobilier, iar chiar acolo, in fotografie, notezi toate masuratorile.

Apoi, cand vorbesti sau mergi la magazinul de mobila sau materiale, iti scoti mobilul si acolo ai toate masuratorile pentru toate spatiile perfect notate. Simplu, gratuit si eficient. Una dintre cele mai utilizate aplicatii pentru a decora. Exista, de asemenea, o versiune platita. Disponibil pentru Android si iOS.

Planificator de bucatarie 3D

Aplicatia Kitchen Planner 3D ne ofera optiunea de a ne proiecta complet bucataria, pas cu pas. Dulapuri, mobilier, blat, electrocasnice… Tot. Nu este o aplicatie pentru a decora o casa, ci doar bucataria, dar va puteti proiecta bucataria, dupa bunul plac, pentru a masura.

Este disponibil pentru Android, desi pentru iOS avem unul foarte similar: 3D Kitchen Design de la IKEA. O aplicatie cu care ne putem proiecta si bucataria, dar unde toate produsele sunt de la IKEA.

Home Planner de IKEA

O aplicatie simpla pentru a decora case cu care putem proiecta in 2D sau 3D o casa si apoi mergem la mobilarea si decorarea acesteia, evident, cu mobilierul si accesoriile firmei suedeze. Disponibil pentru Android si iOS.

Culori RAL

Aceasta aplicatie este ca si cum ai purta o diagrama de culoare RAL in buzunar. Acesta ofera o imagine de ansamblu a tuturor culorilor RAL cu numele si codul lor, inclusiv colectii precum RAL Classic, RAL Effects, design RAL si alte culori care vin intotdeauna la indemana. Disponibil pentru Android si iOS.

0 Shares
You May Also Like