Aparitia Google Nexus 7

0 Shares
0
0
0

Desi consecintele crizei mondiale pe care le-am resimtit cu totii, indiferent ca suntem angajati sau angajatori au inceput sa dispara inca mai sunt domenii in care lucrurile merg destul de rau.

Unul dintre aceste domenii e cel imobiliar, domeniu foarte grav afectat de aceasta criza, care din pacate nu da semne sa isi revina prea curand. Insa, nu despre domenii care merg prost vreau sa va vorbesc ci dimpotriva, de domenii care si pe timp de criza au mers destul de bine avand in vedere conditiile economice destul de vitrege.

Greu de crezut nu-i asa? Unul din aceste domenii este domeniul online, domeniu care in ciuda crizei a inregistrat pe anumite segmente crestere. Care sunt aceste segmente? Pai in primul rand marketing-ul online datorita aparitiei tot mai multor magazine online, magazine care comercializeaza produse de orice fel. Unul dintre aceste magazine este www.dwyn.ro care din punctul meu de vedere este unul din cele mai bune magazine online existent in momentul de fata pe aceasta piata.

Daca doresti sa achizitionezi o tableta Samsung Android sau ultimul model de TV scos pe piata www.dwyn.ro e solutia. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, apoi putand sa comanzi simplu si eficient cele mai noi produse la cele mai bune preturi![adsenseyu1]

Un alt domeniu care a inregistrat crestere in ciuda crizei economice e domeniul media digitala. Avand in vedere ca traim intr-o lume in care tehnologia avanseaza de la o zi la alta, iar oamenii sunt dornici de a se bucura de privilegiile oferite de tehnologia avansata nu e greu sa ne dam seama de ce acest domeniu a inregistrat pe timp de criza crestere, chiar daca nu a fost vorba despre o crestere importanta.

In plina criza economica marile concerne au ales sa investeasca in tehnologie si in lansarea pe piata a noi modele de echipamente si produse din ce in ce mai performante. Astfel in ultimii ani in care cu totii ne-am confruntat cu probleme financiare marile corporatii au ales sa lanseze noi modele de tablete, laptop-uri, TV-uri, camere foto digitale, smartphone-uri, etc.

Dintre toate aceste produse cred ca cele mai mari vanzari le-au inregistrat tabletele. De ce? Probabil din cauza ca e la moda acum sa ai tableta sau pur si simplu pentru ca ai nevoie de avantajele oferite de o tableta . Si daca vorbim despre tablete involuntar facem asocierea cu tableta Samsung si Apple cei mai mari jucatori pe aceasta piata. Insa de curand si-a facut intrarea pe aceasta piata si cei de la Google care au lansat modelul Google Nexus.

[adsenseyu1]

Desi este un domeniu in care la prima vedere ai spune ca nu mai e loc si pentru altcineva in afara celor de la Samsung si Apple iata ca cei de la Google au demonstrat cu ajutorul tabletei Google Nexus ca inca mai e loc pe piata si de noi jucatori.

Astfel ei au reusit sa vanda in doar cateva luni de la lansare peste cinci milioane de exemplare! Care este secretul? Raportul calitate/pret favorabil clientului.

Alte stiri actuale :

1. Google Nexus 7 si marea problema a iPad Mini
2. Chromecast de la Google transformă televizorul în maşină de filme online
3. Franţa: Google, obligată să își revizuiască politica de confidențialitate
4. Google Nexus 7 stabileşte un record: are cel mai bun ecran pentru o tabletă
5. Google ataca Apple cu doua produse mult mai ieftine (Video)
6. Google a prezentat Android 4.3 Jelly Bean: schimbări discrete, actualizare începând de astăzi

0 Shares
You May Also Like