Sfaturi de conservare a mediului utilizat separatoare de hidrocarburi

0 Shares
0
0
0

Ghidul de mai jos are rolul de a va ajuta sa conservati mediul utilizand separatoare de hidrocarburi. In urma bunelor practici descrise, nu va indepartati de obligatia de a respecta legislatia relevanta si preveniti poluarea afisand un comportament responsabil. Poluarea mediului este o infractiune se pedepseste ca atare motiv pentru care va recomandam sa va cumparati un separator de hidrocarburi cu filtru coalescent. Ar trebui sa verificati toate reglementarile in ceeaq ce priveste deversarile, astfel incat sa va conformati corect tuturor mentiunilor.

Separatoarele de ulei pot fi montate la sisteme de drenare a apei de suprafata pentru a proteja mediul de poluarea generata de uleiuri si alte substante care contin hidrocarburi. Ele separa uleiul de apa, apoi retin uleiul in siguranta pana cand este indepartat. Sunt instalate pentru a depozita depunerile de ulei din vehicule si instalatii si pentru a preveni deversari accidentale. Pentru a fi eficiente, trebuie sa existe separatoare de ulei corect proiectate, instalate si intretinute. Pentru inceput il puteti cumpara pe cel mai bun online, din marketplace.

Apa de suprafata poate fi contaminata de ulei si hidrocarburi in mai multe moduri diferite. Aceste site-uri trebuie sa aiba masuri pentru a preveni poluarea mediului inconjurator.

Este posibil sa nu aveti nevoie de un separator de ulei daca utilizati „sisteme de drenare durabile” (SUDS). Abordarea SUDS ar trebui sa fie utilizata pe toate zonele predispuse la contaminari pentru a reduce impactul asupra mediului. In unele state utilizarea SUDS este o cerinta legala. Tehnicile care controleaza poluarea aproape de sursa, cum ar fi suprafetele permeabile sau santurile de infiltrare, pot oferi un mijloc de tratament adecvat pentru deversarile din zone cu risc scazut. In zone cu risc mai mare, este posibil sa aveti nevoie de alte facilitati SUDS, cum ar fi iazuri, zone umede sau mlastini.

In cazul in care exista un risc ridicat de contaminare cu petrol, poate fi adecvata utilizarea unui separator de ulei ca parte a schemei SUDS. Daca aveti nevoie de un separator de ulei, va trebui sa luati in considerare unde se va descarca. Este important comunicati cu autoritatile atunci cand intentionati sa deversati in canalele de apa de suprafata, intr-un un curs de apa sau pe sol pentru a primi autorizatie de la institutiile abilitate. Aceste acorduri nu sunt emise automat si uneori sunt impuse controale stricte mai ales cand este vorba despre uleiuri auto. Daca instalati un separator care se descarca in apa de suprafata, veti avea nevoie de un separator de clasa 1.

Daca separatorul dvs. se va descarca intr-o canalizare de ape reziduale, trebuie sa contactati furnizorul local de canalizare inainte de a face acest lucru. Pentru astfel de deversari veti avea nevoie de un separator de clasa 1 sau clasa 2. Daca separatorul folosit va evacuarea intr-o canalizare de apa de suprafata care este detinuta de furnizorul de canalizare, trebuie sa il contactati pentru a va conecta la canalizare si pentru a obtine aprobarea.

Doar respectand regulile de mai sus pot fi evitate amenzile destul de mari pe care le aplica autoritatile.

0 Shares
You May Also Like