Panourile AIKO SOLAR

Panourile AIKO SOLAR: Un Avantaj Competitiv pentru Nectaria Solar

0 Shares
0
0
0

Nectaria Solar, un pionier în domeniul energiei solare din România, a stabilit un avantaj competitiv distinct prin adoptarea panourilor fotovoltaice AIKO SOLAR. Această tehnologie avansată nu doar redefinește standardele de eficiență și durabilitate în industria fotovoltaică, dar oferă și Nectaria Solar un avantaj unic în satisfacerea nevoilor energetice ale clienților săi.

Panourile AIKO SOLAR se disting prin eficiența lor remarcabilă, capabile să transforme o proporție mai mare de lumină solară în energie electrică comparativ cu panourile standard. Această caracteristică le face ideale pentru o gamă largă de aplicații, de la instalații rezidențiale mici la proiecte industriale la scară largă, maximizând astfel eficiența energetică și reducând costurile de operare.

Adoptarea panourilor AIKO SOLAR demonstrează angajamentul Nectaria Solar față de inovație și sustenabilitate. Această tehnologie nu doar sprijină obiectivele de reducere a emisiilor de carbon și de protecție a mediului, dar și oferă clienților un randament superior al investiției lor. Panourile fotovoltaice de înaltă calitate și eficiență sunt un element esențial în strategia Nectaria Solar de a oferi soluții durabile și economic eficiente.

Pe lângă avantajele în termeni de performanță, panourile AIKO SOLAR sunt și un exemplu de durabilitate și fiabilitate. Aceste caracteristici asigură că sistemele solare instalate de Nectaria Solar sunt nu doar eficiente, dar și de lungă durată, oferind clienților o soluție energetică sigură și stabilă pe termen lung.

Panourile fotovoltaice monocristaline AIKO SOLAR, cu celule N-TYPE de ultimă generație, oferă o eficiență remarcabilă de 23,6% fiind cea mai mare de pe piață. Disponibile în două dimensiuni, 1722x1134x30 mm (460 W) și 2278x1134x35 mm (610 W), aceste panouri sunt perfecte pentru spații limitate, fie că sunt rezidențiale sau comerciale. Cu o garanție de producție de 30 de ani și o depreciere minimă, Nectaria Solar garantează calitatea și performanța superioară a acestor panouri.

Nectaria Solar utilizează aceste panouri în combinație cu alte tehnologii de top, cum ar fi invertoarele Fronius, Huawei sau SolPlanet pentru a oferi sisteme solare integrate complet, care sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client. Această abordare holistică și atenția la detalii asigură că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Cu prețuri pentru un sistem fotovoltaic complet inclusiv montaj, începând de la 580 euro fără T.V.A./KW pentru aplicatiile comerciale (panouri AIKO SOLAR 610 W, eficienta 23,6%, garantie de productie 30 de ani), compania asigură accesibilitate și calitate, garantând eficiență și durabilitate. Dar se pot realiza o multitudine de solutii tehnice in functie de rezultatele calculelor de dimensionare si de bugetul alocat de client.

Firma realizeaza lucrări din finanțări proprii ale clientilor, dar și din PNRR (sau fonduri europene derulate prin AFIR, Ministerul Investitiilor si Fondurilor Europene, POCU) sau prin programul Casa Verde Fotovoltaice, finanțat de AFM, cu care are contract.

Compania este angajată în continuarea căutării de oportunități pentru extinderea rețelei sale de colaborări, văzând aceasta ca o cale esențială spre atingerea unor noi culmi în domeniul energiei verzi.

În concluzie, utilizarea panourilor AIKO SOLAR plasează Nectaria Solar în fruntea industriei fotovoltaice din România, oferindu-i un avantaj competitiv semnificativ. Prin această tehnologie, Nectaria Solar nu doar își îmbunătățește oferta de servicii, dar și contribuie activ la tranziția energetică a României spre o viitor mai curat și mai sustenabil.

0 Shares
You May Also Like