Numeroasele avantaje ale jaluzelelor verticale

0 Shares
0
0
0

In momentul in care intentionati sa va renovati locuinta, cu siguranta atunci cand optati pentru usi si ferestre termopane, ar fi o idee inteleapta aceea de a va echipa ferestrele cu cele mai bune jaluzele verticale.

Jaluzelele verticale au fost gandite ca unul dintre acele lucruri necesare la care cu adevarat nu ne gandim prea mult. Sunt ceva care pastreaza soarele in timp ce adaugati ceva decor in casa ta. Multi sunt surprinsi cand aud ca blind-ul vertical ofera unele avantaje suplimentare. Prin controlul luminii va pot economisi bani in mai multe moduri decat unul.

Cei dintre noi, cu ferestre de dimensiuni mari, stim cu totii cat de bine poate rasari soarele. Razele soarelui sunt apoi marite cand trec prin sticla. Acest lucru este minunat in lunile de iarna, cu toate acestea, nu face mare lucru in alte perioade ale anului. Soarele poate face mult mai multe daune decat sa ofere avantajul de a lasa in permanenta camera calda. Razele solare pot estompa si deteriora mobilierul. Expunerea continua la soare poate distruge de fapt canapele, scaune si alte mobilier de tip tapiterie.

Jaluzelele verticale pot reduce foarte mult acest lucru. Jaluzeaua verticala poate reduce, devia si chiar implini complet razele soarelui. In cazul in care alegeti cele mai bune jaluzele verticale, precizam faptul ca acestea va vor proteja obiectele de mobilier, si va vor economisi timpul si costurile pe care trebuie sa le recuperati.

Jaluzelele verticale va pot economisi bani in alte moduri. Prin reducerea razelor care intra in camere, indicele de caldura va incepe sa scada si el. In lunile de vara veti economisi costuri de electrice si de climatizare. Economiile de pana la 20 la suta nu sunt neobisnuite in cazul jaluzelelor verticale puternice.

De asemenea, jaluzelele verticale pot ajuta la economisirea banilor si in lunile de iarna. Prin pastrarea geamurilor acoperite cu o jaluzea verticala buna, puternica, va scapa mai putina caldura. Acest lucru se va reflecta in facturile mai mici de caldura si combustibil.

In cele din urma, jaluzelele verticale sunt bune pentru sanatatea ta. Pastrand razele soarelui la minimum veti fi predispusi la mai putine dureri de cap si tulpini de ochi. Camerele dvs. vor fi un loc perfect pentru studiu si lectura. Jaluzelele verticale vor reduce stralucirea la vizionarea unui film la televizor, ar acest lucru nu mai trebuie sa fie o provocare.

Atunci cand alegeti jaluzele verticale, amintiti-va ca alegerea dintre diversele optiuni ale tablelor are foarte multe de-a face cu rezultatele pe care le veti avea, precum si cu cat veti experimenta aceste avantaje.

Daca alegeti sipci de aluminiu, veti avea o gama larga de optiuni de culoare, iar acestea pot fi o optiune excelenta si usor de curatat. Cu toate acestea, aluminiu poate fi deteriorat cu usurinta, iar atunci cand sunt indoite, aceste sipci vor ramane indoite si nu se vor mai putea intoarce niciodata la forma sau starea lor initiala.

PVC-ul, sau jaluzelele verticale din plastic, pot oferi ceea ce pare a fi un decor practic si simplu, cu toate acestea, acest plastic are probleme de mediu si de durabilitate legate de utilizarea sa. Pentru PVC, exista probleme cu eliminarea gazelor, sau eliberarea agentilor folositi in productia lor.

Aceasta este o problema generala cu PVC-ul, in majoritatea produselor, asa ca daca nu aveti o problema cu acest lucru in alte parti ale casei dvs., atunci nu exista niciun motiv de ingrijorare suplimentara in jaluzelele verticale. PVC-ul are, de asemenea, probleme legate de o posibila decolorare si fragilitate, care pot fi cauzate de soare si de razele ultraviolete puternice de la soare. Cu toate acestea, PVC-ul de calitate este de obicei rezistent la aceasta problema.

Jaluzelele verticale din tesaturi ofera o serie de calitati, precum si optiuni de decor si culoare. Tesaturile cu cusaturi cu costuri scazute fac jaluzelele verticale mai accesibile, cu toate acestea, pentru o usoara crestere a pretului, tesaturile atractive pot realiza pentru jaluzele verticale frumoase care decoreaza si completeaza un spatiu. De obicei merita costul nominal suplimentar pentru a merge la tesaturile mai frumoase si a lua avantajele pe care le ofera jaluzelele din tesaturi verticale.

Multi dintre noi ne gandim putin la jaluzele verticale si la avantajele lor. Pentru multi dintre noi, este doar un alt lucru pentru care putem sa cheltuim bani, farra sa ne gandim ca la sfarsitul lunii (apropo, un alt avantaj al jaluzelelor verticale este ca, de obicei, nu se fac praf sau murdar, deoarece praful cade pur si simplu intre ele.) vom avea cheltuieli mai mici la facturi.

Cu toate acestea, jaluzelele verticale ofera economii de bani si optiuni de sanatate. Jaluzelele verticale reduc pagubele care pot fi facute mobilierului prin razele UV. Iti reduc nevoia de caldura si de aer conditionat si fac ca zonele noastre de studiu sa nu fie durere de cap. Cu toate aceste avantaje, de ce sa nu te uiti la ce pot face jaluzele verticale pentru tine.

0 Shares
You May Also Like