Motive pentru a urma cursuri de engleza

0 Shares
0
0
0

Aveti nevoie de motive pentru a face cursuri engleza copii? Noi va dam mai multe in acest articol. Engleza este considerata limba oficiala in domeniul afacerilor si daca veti sti engleza fluent veti fi mult mai doriti de catre angajatori.

In special in joburi care implica lucrul cu clientii, unde clientii pot avea orice nationalitati, sau in momentul in care vreti sa va angajati in multinationale este necesar sa cunoasteti bine engleza pentru a va putea intelege nu doar cu clientii ci si cu partenerii, colegii de munca, si uneori chiar si cu managerii su cu patronii.

Intalnirile de afaceri sunt importante si daca stiti sa vorbiti in engleza va veti pune pe pozitia in care sunteti capabili sa participati si chiar sa va exprimati la astfel de intalniri. Avand in vedere ca pot sa fie reprezentati vorbitori de mai multe limbi, exista sansa sa va intalniti cu situatia in care sa aveti nevoie de engleza pentru ca intalnirea va avea loc intr-o limba pe care sa o cunoasca toti. Daca suneti singurul din echipa care stie engelza veti vedea ca veti fi pusi sa participati la intalniri si veti avansa in cariera in pozitie de lider.

In domeniul vanzari si clienti este din nou nevoie de engleza. Veti fi capabili sa discutati cu clientii vorbitori de limba engleza, si de asemenea veti putea sa le vindeti produsele companiei. Acest lucru va da sansa de a construi relatii cu clientii straini si aceste relatii sunt cele mai importante din domeniul afacerilor, deci veti avea un avantaj in fata colegilor care nu vorbesc engleza. Acest lucru va va face mult mai valoros pentru compania in care lucrati.

In domeniul marketing si comunicatii limba engleza este din nou o limba foarte des utilizata. Daca firma la care lucrati este in domeniul marketing atunci produsele si serviciile se adreseaza probabil si tarilor vorbitoare de limba engleza sau firma poate sa produca anumite materiale de comunicare precum comunicatele de presa, pentru tarile respective.

In acest sens cunostintele voastre in domeniul limbii engleze pot sa fie utilizate pentru traducerea materialelor de mareting si penru comunicarea cu clientii sau cu cei care sunt interesati de proiecte si de prospectare. Cunostintele pe care le veti  acumula stiind limba engleza pot sa vina la pachet si sa va ajute in modul in care va alegeti produsele si ideile pentru clienti.

Engleza va ofera de asemenea accesul in mai multe universitati renumite din lume.

Engleza este privita la nivel general ca limba unei inalte educatii. Mai multe universitati faimoase din lume care ocupa topurile in domeniul educatiei cer limba engleza in primul rand pentru a primi studenti, si ulterior pot cere si alte aptitudini sau certificari, dar fara engleza toate aceste aptitudini nu mai au nicio importanta.

Pentru a putea invata intr-una din aceste universitati este foarte important sa aveti un CV bun si de asemenea conteaza sa stiti engleza. Daca nu stiti limba engleza este imposibil sa intelegeti cursurile, sa invatati, sa dati examene si de aceea nu veti fi primiti.

 

0 Shares
You May Also Like