Instalarea unui soft horeca, mai simpla decat oricand

0 Shares
0
0
0

Lucrurile in domeniul restaurantelor si al livrarilor de mancare se misca cu o rapiditate extraordinara. Daca in ultimii ani construirea unei pagini web reprezenta o adevarata provocare, la care isi aduceau aportul companii si designeri priceputi, astazi acest lucru nu mai este de ajuns. Clientii au cerinte din ce in ce mai mari, iar antreprenorii doresc sa fie la curent cu tehnologia, pentru a tine pasul cu concurenta.

Din acest punct de vedere, a incepe astazi o afacere de tip food delivery aproape ca nu mai poate fi conceputa fara instalarea unui soft HoReCa. Ce inseamna insa HoReCa si cum iti poti creste afacerea in domeniu cu un astfel de soft? Vom incerca sa vedem in cele ce urmeaza.

In principiu, sintagma HoReCa reprezinta prescurtarea de la Hoteluri, Restaurante, Cafenele. Prin urmare, tot cea ce tine de intreg lantul alimentatiei publice si industriei hoteliere, integrat sub un singur concept. La baza, afacerile din acest domeniu au un liant comun, acela al oferirii de bunuri si servicii in domeniul alimentatiei publice.

Iar modalitatea cea mai rapida de crestere pe acest domeniu este cel al comenzilor si rezervarilor efectuate online si al livrarilor la domiciliu. Practic, un business in domeniul food delivery iti permite dezvoltarea fara a avea inchiriate mai multe locatii in care sa deschizi puncte de lucru.

Este de ajuns un singur centru de preluare si procesare a comenzilor bine pus la punct si o retea de agenti, pentru ca marfa ta sa ajunga la mai multi clienti decat ai visat vreodata. Problemele apar atunci cand companiile isi iau mai mult decat pod duce. Astfel, multe cad prada propriei dezvoltari, fie din lipsa personalului, fie din cea a gestionarii insuficiente a resurselor afacerii.

Exact acesta este si scopul unui soft HoReCa: de a-ti creste afacerea si, totodata, de a o gestiona cat mai bine cu putinta in mod direct, fara intermediari.

Caci, inainte de toate instalarea unui soft HoReCa presupune functionarea acestuia de pe orice device, astfel incat sa fii vazut de clienti, dar si sa ai controlul direct al afacerii tale direct de pe telefonul mobil, din orice punct din tara.

Un soft HoReCa este, daca vreti, ca un ochi vigilent peste afacerea ta, dincolo de cel al contabilului sau al sefului de raion. Ca antreprenor sau administrator al unui astfel de business, ai acces in orice moment la toate operatiunile derulate prin intermediul aplicatiei, incepand de la preluarea comenzilor si pana la onorarea lor.

Practic, atat tu, cat si clientul, veti vedea in timp real statusul comenzilor prin intermediul acestei aplicatii. Mai mult, in calitate de administrator, vei putea impulsiona mai bine agentii in identificarea celor mai scurte rute catre clienti, pentru a optimiza timpii de livrare. Totul este posibil prin integrarea sistemelor GPS, care iti vor arata in orice moment situatia retelei tale de agenti de livrari.

0 Shares
You May Also Like