Informatii generale despre brandul Dauha

0 Shares
0
0
0

Dahua Technology este un important furnizor de solutii in industria de supraveghere video globala. In 2017, Dahua s-a clasat pe locul 3 in topul „Security 50” de A&S international. Dahua s-a angajat sa ofere solutii si produse de cea mai inalta calitate cu cele mai noi tehnologii pentru a permite utilizatorilor sai sa isi indeplineasca cu succes activitatea.

Compania are peste 6.000 de ingineri in cercetare si dezvoltare si personal tehnic care lucreaza la tehnologii de ultima ora in obiectivul camerei, senzor de imagine, codare si transmisie video, procesor incorporat, procesare grafica, analiza video, fiabilitate software, securitate retea si alte tehnologii.

Exista un produs Dahua pentru fiecare solutie! Dahua ofera trei serii de produse care se potrivesc simplu prin aplicatii avansate. De la produse de baza pana la cea mai recenta tehnologie de supraveghere video de ultima ora, Dahua ofera camere, inregistratoare si accesorii de calitate, bogate in caracteristici, la preturi competitive.

Cele trei niveluri de oferta variaza de la produse bune, economice, la produse la preturi competitive, bogate in caracteristici. Indiferent daca alegeti gama de produse Lite Series, Pro Series sau Ultra Series, toate produsele au performante ridicate si fiabilitate.

Ultra Series

Cand ai nevoie de tot ce este mai bun, apeleaza la seria Ultra. Rezolutia ultra inalta (pana la 12MP) permite acestor camere IP sa capteze cele mai fine detalii, ceea ce le face o alegere excelenta pentru aplicatii avansate de securitate pentru intreprinderile mijlocii si mari.

Analiza Smart H.265 +, sistemul video inteligent integrat (IVS), si stocarea la bord sunt caracteristici ale acestei linii de camera IP de ultima generatie. Majoritatea camerelor IP Pan Tilt Zoom (PTZ) au un zoom optic de lunga durata si iluminare inteligenta IR de peste 650 de metri. PTZ-urile HDCVI au rezolutie 4MP si zoom optic 30X. Dispozitivele de stocare au de obicei optiuni RAID cu 32, 64-, 128 sau 256 canale cu inregistrare 4K.

Pro Series

Seria Pro este alcatuita din produse Dauha care au un apel major mainstream, in timp ce sunt inca la preturi economice. Principala diferentiere pentru majoritatea camerelor IP Serie IP fixa ​​si PTZ este caracteristica de analiza IVS incorporata. IVS ofera capacitatea de a detecta si analiza obiecte in miscare.

Ofertele de fotografii IP focale variate si HDCVI includ o optiune cu lentile motorizate pentru o usurinta de instalare. Datorita aplicatiei True Wide Dynamic Range (pana la 120dB), majoritatea camerelor IP sau HDCVI sunt excelente pentru aplicatiile care sufera de lumina directa a soarelui sau de stralucire. Majoritatea camerelor IP si HDCVI PTZ au un zoom optic pe distante scurte. NVR-urile si DVR-urile au de obicei optiuni pe 8, 16- sau 32 de canale cu inregistrare 4K.

Lite Series

Conceput special pentru aplicatii de dimensiuni mici pana la mijlocii, seria Lite ofera doar cantitatea potrivita de functii, pastrand costurile la minimum. Aceste produse sunt ideale pentru utilizatorii cu nevoi de baza de supraveghere si scene necomplicate.

Diferentia principala pentru majoritatea camerelor IP si HDCVI ale seriei Lite este caracteristica DWDR (Digital Wide Dynamic Range). Optiunile pentru camere IP si HDCVI PTZ ofera un zoom optic pe distanta scurta sau medie. Dispozitivele de stocare au de obicei optiuni pe 4, 8 sau 16 canale.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca toata lumea in ceea ce priveste brandul Dauha. Din fericire, se pot gasi la preturi foarte atractive produse Dauha chiar si in Romania, iar in continuare veti putea descoperi doua exemple de camere de la acest brand.

Camera HDCVI Dahua HAC-HFW1000RM bullet de exterior

HAC-HFW1000RM este o camera HDCVI de tip bullet de la Dahua care este prevazuta cu lentila fixa de 2,8 mm si care permite vizualizare pe orizontala la un unghi de 59° furnizand o rezolutie maxima de 1MP 720p cu inregistrare in timp real la 25 cadre pe secunda, iar senzorul Smart IR permite vizualizarea la o distanta maxima de 20m pe timpul noptii.

Specificatiile camerei:

  • 1 Megapixel CMOS;
  • Day/Night (ICR), AWB, AGC, BLC, 2DNR;
  • Smart IR 20m, lentila 2.8mm (optional 3.6mm, 6mm sau 8mm);
  • 25fps@1280×720;
  • Transmisie pe cablu coaxial sau UTP (cu videobalun);
  • Pana la 800m/RG59;
  • IP67.

Camera supraveghere exterior Dahua HDCVI HAC-HFW1200D, 2 MP, IR 80 m, 3.6 mm

Camera de supraveghere Dahua HAC-HFW1200D, dispune de o tehnologie noua HDCVI si vine cu o rezolutie Full HD 1080P la 1920 x 1080 pixeli cu 2 megapixel.

Avand un senzor de imagine 1/2.9 inch CMOS, camera de supraveghere Dahua HDCVI HAC-HFW1200D are lentila cu iris fix de 3.6 mm. HDCVI (High Definitiion Composite Video Interface) este o noua tehnologie a producatorilor renumiti DAHUA, aceasta va ofera imagini video de inalta rezolutie pe distante mari, pastrand simplitatea instalarii si costurile reduse ale tehnologiei analogice. Un senzor Smart IR, cu IR LED Array (supraveghere pe timp de noapte de pana la 80m).

0 Shares
You May Also Like