Importanta unei bune indexari in Google

0 Shares
0
0
0

Mediul online s-a dezvoltat foarte mult, iar comertul realizat prin domeniul internetului reprezinta o modalitate de a imbunatati substantial afacerea. Asa se face ca promovarea pe internet a devenit o prioritate, este mult mai iefitna si se pot atinge rezultate impresionante.

Pentru ca un site sa isi atinga scopul, este important ca acesta sa fie indexat in Google si sa se bucure de o buna pozitionare. De ce este necesara o buna indexare in Google?

De regula persoanele care cauta folosing Google vor accesa doar primele link-uri care sunt listate in prima pagina a motorului de cautare, astfel incat daca aceasta ocupa o pozitionare buna, va fi accesata de un numar mai mare de vizitatori.[adsenseyu1]

Optimizarea SEO este de un real folos in pozitionarea fruntasa a site-ului tau. Daca sunt utilizate corect uneltele SEO, se pot obtine rezultatele dorite. Din procesul de optimizare SEO, un rol decisiv il ocupa cuvintele cheie potrivite, astfel incat acestea trebuie alese cu grija, pentru a avea relevanta pentru site, dar si pentru a aduce trafic bun.

In redactarea unui text, cuvintele cheie trebuie adaugate cu grija, pentru a nu fi in numar prea mare si pentru a evita ca site-ul tau sa fie perceput ca fiind spam.

In plus, daca se creeaza un design Seo Friendly al site-ului, vei reusi sa atragi atentia utilizatorilor, pentru a ramane mai mult timp pe site si a reveni. Continutul unic este esential pentru o indexare buna a site-ului, acesta trebuie sa fie relevant pentru utilizator si sa fie actualizat cat mai des.

In cazul in care site-ul are putine pagini, se poate inscrie cu sitemap in Google Webmaster tools, care va asigura o indexare rapida a paginilor site-ului si o optimizare mai buna pentru motoarele de cautare. De fiecare data cand site-ul va avea anumite probleme, Google va trimite mesaje si te va ajuta sa cunosti care sunt link-urile care duc catre site sau care sunt meta tag-urile care iti imbunatatesc site-ul.

[adsenseyu1]

Specialistii SEO utilizeaza si link building pentru a creste traficul pe site-ul tau, fiind o modalitate prin care site-ul primeste recomandari de pe alte site-uri importante, care beneficiaza de continut de calitate, sub forma de link. Aceasta modalitate iti asigura o mai buna indexare in Google, motiv pentru care este utilizata cu succes, pentru a creste numarul vizitelor pe site.

Este foarte adevarat ca nimic nu poate garanta o pozitie fruntasa in Google, insa uneltele SEO pot contribui la atingerea acestui obiectiv. Daca se intelege cum functioneaza algoritmul utilizat de Google pentru a afisa paginile web, nu ai motive de ingrijorare. In plus, pentru o optimizare corecta a site-ului este indicat sa vezi lucrurile din punctul de vedere al utilizatorului. Astfel, te poti intreba ce cuvinte vei utiliza pentru a cauta site-ul si care este continutul pe care doresti sa il citesti, pentru a oferi utilizatorilor tai un continut de calitate, care sa ii multumeasca.

Este foarte adevarat ca o indexare buna in Google a site-ului tau nu se poate realiza peste noapte, insa nu este imposibila. Sunt persoane care au reusit si vei reusi si tu daca vei acorda o atentie deosebita optimizarii SEO, vei studia concurenta si te vei devota obiectivului pe care doresti sa il atingi.

0 Shares
You May Also Like