Dulapul cu sertare – solutia de stocare cu scop multiplu

0 Shares
0
0
0

Daca am incerca sa ne imaginam piesa de mobilier perfecta pentru scopuri multiple, dulapul cu sertare ar fi aceasta! Mobila la comanda de o calitate deosebita, poate fi vizualizata la cei de la MobilArts.ro.

Un dulap cu sertare poate fi destul de inalt sau de inaltime medie, mai adanc sau mai ingust si poate fi prevazut cu multe sertare, asezate unele deasupra celorlalte sau side-by-side.

Poate fi suficient de mic, in asa fel incat sa fie folosit pe post de comoda de noapte sau suficient de mare (asemanator unui sifonier), pentru a putea depozita o intreaga garderoba, la nevoie. Chiar daca nu poti monta si un televizor (cel putin unul de dimensiuni mai mari) in acest spatiu, un dulap este aproape la fel de versatil ca un sifonier.[adsenseyu1]

Un dulap cu sertare poate fi folosit si in scop decorativ (piesa de mobilier doar pentru display) dar poate asigura si capacitati de stocare largite, oriunde ai nevoie de acest lucru. La exterior, este o piesa de mobilier interesanta, ce ocupa o importanta parte a zidului.

Fie ca dulapul tau are doar 2 sertare sau are 15, fie ca este folosit in scop utilitar sau doar decorativ, acesta poate tine sau poate ascunde o multitudine de mici obiecte casnice, oferind camerei un look mai degajat si mai ordonat. Mai mult decat atat, dulapurile sunt utile si pentru altfel de lucruri.

Suprafata de sus poate constitui locul perfect pentru display-ul si amplasarea anumitor plante, fotografii sau cosuletelor decorative. Suprafata de sus a unui dulap mai mic este ideala pentru lampi de noapte, lumanari, asezarea cartilor, chiar si a unor mici televizoare sau radio-uri.

Cand mergi la cumparaturi in cautarea unui dulap, gandeste-te la intreaga schema sau tema decorativa. Daca esti un atasat al stilului popular, cauta unul simplu de pin. Daca stilul tau urmeaza niste linii mai formale, poate ca ai vrea sa iei in considerare o piesa veche, clasica.

[adsenseyu1]

Pentru un interior contemporan, o piesa de mobilier simpla (un dulap simplu) cu linii curate, fine, va imbunatati aspectul general al camerei si se va integra oricand suficient de bine, in orice tip de design. Indiferent de ce marime a dulapului vei alege, aminteste-ti ca il vei avea pentru o perioada destul de lunga de timp si il poti folosi in mult mai multe locuri, nu doar in camera pentru care l-ai achizitionat initial. Alege-l cu grija si acesta te va servi corespunzator.

Nu glumim atunci cand afirmam ca un dulap cu sertare este functional in fiecare tip de camera. In dormitor, dulapurile cu sertare au fost original concepute pentru a stoca piesele vestimentare, dar pe masura ce lumea a evoluat si tot mai multe obiecte au inceput sa-si faca aparitia in viata noastra cotidiana, acum acestea pot adaposti foarte multe tipuri de obiecte, conexe sau neconexe cu rolul vestimentar.

De asemenea, dulapul cu sertare este piesa de rezistenta si pentru biroul improvizat acasa sau pentru birouri in general. Acestea pot ascunde lucrurile de care nu vreti sa va loviti la orice pas sau documente importante precum si alte obiecte ce sunt folosite intr-un birou.

0 Shares
You May Also Like