De ce sa folosesti o masina de facut carnati?

De ce sa folosesti o masina de facut carnati?

0 Shares
0
0
0

Masina de facut carnati cu 5 palnii, 5kg este un dispozitiv esential intr-o macelarie profesionala pentru productia de carnati. Utilizarea acestui produs este usoara, mai ales pentru o productie de carnati in cantitate mare. Acest articol iti ofera informatii relevante despre utilizarea unei masini de carnati.

Ce este o masina de carnati?

Masina de carnati este o masina de umplut matele de porc, cu carne tocata condimentata pentru a face carnati. Masinile pentru carnati sunt accesorii binecunoscute folosite in domeniul macelariei sau carnatilor. Acest aparat pentru prepararea carnatilor este disponibil in diferite modele: manual cu manivela sau electric.

Care sunt avantajele unui umplutor de carnati?

Folosirea unei masini de carnati are multe avantaje, fie ca este vorba de o masina electrica sau manuala, mai ales pentru o delicatesa sau o macelarie.

Fata de modelul manual, masina electrica pentru carnati poate fi folosita pentru realizarea oricarui tip de carnati. Structura sa din otel inoxidabil este solida, iar utilizarea acestui model de umplutura pentru carnati este usoara .

Masina pentru carnati este echipata cu un sistem de supape pentru a facilita extragerea aerului. Ca rezultat, aceasta masina poate evacua aerul in timpul presurizarii . Cu aceasta tehnica, carnea din interiorul carnatilor nu se degradeaza.

Umplutura profesionala pentru carnati permite umplerea rapida si usoara a carnatilor. Astfel, utilizarea acestui model de umplutura cu carne face posibila prepararea de carnati sau carnati de buna calitate si lipsiti de aer in produs.

In plus, masina de carnati, model electric, este versatila. Aparatul poate fi folosit in alte domenii profesionale, cum ar fi patiserie, de exemplu. Acest lucru se datoreaza faptului ca masina pentru carnati poate fi folosita pentru umplerea diferitelor umpluturi.

Un mic sfat pentru a obtine carnati draguti. Carnea trebuie macinata corespunzator inainte de a umple matele.

In plus, pentru un model electric, masina de carnati poate integra si o functie de tocat carne, pentru a facilita sarcina.

Ce masina de carnati sa alegi?

Masina de facut si umplut carnati de 5.5 kg din inox are un design modern, fiind confectionata din inox de cea mai buna calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut.

Modelul acestei masini de umplut carnati este realizat integral din otel inoxidabil, unul dintre cele mai utilizate materiale de pe piata. Dispozitivul este robust si solid, pe langa are si o mare fiabilitate. Acest umplutor de carnati are un sistem de umplere.

Toate componentele din inox masiv sunt construite special pentru a oferi rezista la presiunea necesara pentru a umple cei mai mici carnati.

Poti face chiar carnat proaspat de la vanat salbatic.

Cilindru este confectionat din inox ceea ce asigura umplerea si curatarea usoara.

Sistemul “airstop” special brevetat de Alpin Profi, oferta cea mai buna protective impotriva formarii bulelor de aer in carnati din clasa sa.

Datorita palniilor de 10mm, 17mm, 21mm, 25mm si 29mm incluse in pachet, poti obtine carnati de 5 dimensiuni ! Acest model include chiar si palnia de 10mm pentru carnati de oaie!

0 Shares
You May Also Like