De ce ar trebui sa cumparati un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aveti neaparata nevoie de un laptop, insa bugetul nu va permite sa aruncati cu banii, exista posibilitatea de a cumpara un laptop refurbished.

Un astfel de laptop refurbished poate fi achizitionat de pe Diabloscomputer.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de produse refurbished si second hand.

Da, exista un anumit stigmat asociat achizitionarii de laptopuri refurbished. Acesta poate fi inteles pana la un anumit grad, adica ne este nimic mai eliberator ca un gadget proaspat scos din ambalajul de plastic original.

Ceea ce nu putem intelege este cum de exista un asemenea stigmat intr-o societate in care achizitionarea unui automobil second hand este atat de larg acceptata. Asa cum multi altii au subliniat, procesele de achizitionare a unui laptop refurbished si a unei masini second hand sunt foarte asemanatoare, cu exceptia riscului financiar pe care ni-l asumam in privinta automobilului, care este mult mai mare.[adsenseyu1]

Prin urmare, de ce suntem atat de rezervati in aceasta privinta? Nu ar trebui sa fim si va iata si cateva dintre motive.

1. Economia este defecta in momentul de fata. Unul dintre punctele nevralgice in privinta laptopurilor refurbished se refera la faptul ca utilizatorii s-ar putea sa nu obtina performanta si caracteristicile cele mai inalte. Chiar daca acest lucru este, in general, adevarat, este important sa se analizeze serios nevoile fiecaruia si sa se determine ce anume are nevoie cineva vs. ce anume doreste acel cineva.

La un sondaj realizat pe un site didicat gadgeturilor, mai mult de 40 % dintre utilizatori au raspuns „Nu” la intrebarea „Aveti intr-adevar nevoie de un laptop de 1000 de dolari?” si doar 21 % au raspuns „Da, doar pentru ca imi place sa am ceea ce este mai bun”. Practic, acest lucru implica faptul ca multi dintre noi cumparam mai mult decat avem nevoie atunci cand vine vorba de laptopuri.

[adsenseyu1]

2. Termenul „folosit” are o semnificatie usor diferita atunci cand vine vorba de laptopuri refurbished. Analiza magazinelor de tip „outlet” si a altor dealeri arata ca laptopurile „refurbished” care au fost folosite sunt dispozitive returnate dupa o utilizare de 30 de zile sau chiar mai putin. Atunci cand laptopurile sunt returnate, acestea sunt supuse unei inspectii amanuntite si sunt refacute ca noi. Acestea ar putea fi, de asemenea, demo-uri sau produse cu defecte usoare, care sunt reparate in timpul inspectiei. Outleturile de produse refurbished ofera uneori reduceri la articolele de suprastoc. In astfel de cazuri, laptopurile nu au fost utilizate deloc.

3. Cei mai reputati retaileri vor oferi o polita de returnare si un fel de garantie de un an pentru laptopurile refurbished, ceea ce ar trebui sa-i mai linisteasca putin pe cumparatori. Pentru cei extrem de precauti, exista, de obicei, o optiune de prelungire a garantiei care, daca este achizitionata, va pune pretul total destul de mult sub ceea ce ar costa un laptop nou.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de laptopuri refurbished, nu ezitati sa aruncati o privire pe www.diabloscomputer.ro.

0 Shares
You May Also Like