Cum rezervam un loc de parcare in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre este firesc ca oamenii sa plece in vacante in strainatate, odata sau de doua ori pe an. Unii calatoresc in strainatate mult mai des, insa in interes profesional.

Ei bine, pana la urma nu conteaza atat de mult motivul pentru care oamenii calatoresc in strainatate, precum conteaza modul in care acestia ajung la aeroport.

Exista situatii in care cei care urmeaza sa paraseasca tara de pe Aeroportul International Henri Coanda le cer ajutorul membrilor familiei sau prietenilor pentru a-i duce la aeroport, mai ales daca trebuie sa ajunga la aeroport la o ora foarte tarzie din noapte, sau la o ora foarte devreme a diminetii.

Exista si cazuri in care unele persoane opteaza pentru taxi pana la aeroport, pentru a nu mai fi nevoite sa deranjeze alte persoane la o ora total nepotrivita. Tinand cont insa de costurile transportului cu taxi, mai ales daca discutam despre o distanta mare, cu siguranta cei care urmeaza sa paraseasca tara nu au decat de pierdut.

Pentru a nu deranja persoanele cunoscute la ore nepotrivite, si nici pentru a nu cheltui foarte multi bani pentru a merge cu taxi la aeroport, foarte multe persoane aleg sa mearga spre aeroport cu masina personala.

Cei mai norocosi dintre cei care merg cu masina personala la aeroport, gasesc locuri de parcare libere in parcarea aeroportului, iar astfel de acasa se urca in masina si ajung direct la destinatie.

Exista insa si soferi care se gandesc ca este destul de dificil sa gaseasca un loc de parcare in aglomerata parcare a aeroportului, asa ca isi indreapta atentia spre cele mai atractive locuri de parcare in Otopeni.

In apropierea aeroportului exista diferite parcari private, iar cei care au nevoie de un asemenea loc de parcare, pot cauta Airport Parking de exemplu si isi pot face rezervare online. Totul este atat de simplu si la indemana oricui, astfel ca persoanele interesate trebuie doar sa se inregistreze cu numele si prenumele, numarul de inmatriculare al masinii, numarul de persoane care calatoresc si trebuie sa lase o adresa de mail valida.

Aceasta este cea mai la indemana varianta de inchiriere a unui loc de parcare in Otopeni, iar majoritatea persoanelor care urmeaza sa paraseasca de pe aeroportul din Otopeni, isi rezerva un loc de parcare in acest fel.

Exista insa si posibilitatea ca oamenii sa isi rezerve un loc de parcare sunand la numarul de telefon al parcarii. In acest fel, se va putea face rezervarea, insa este nevoie din nou de nume si de prenume, dar si de numarul de persoane care vor calatori.

Deasemenea, mentionam faptul ca persoanele care intentioneaza sa isi faca rezervare, fie telefonic, fie online, trebuie sa mentioneze data si ora la care vor sosi pentru a ocupa locul de parcare, dar si data si ora la care vor parasi parcarea.

Se poate rezerva un loc de parcare incepand de la o zi, iar masina poate stationa chiar si o luna de zile, sau chiar mai mult. De precizat este faptul ca pretul pentru prima zi de parcare este mai mare in cazul oricarei parcari, dupa care se va solicita o anumita taxa de parcare pe zi.

La Airport Parking de exemplu se plateste o taxa de 40 de lei pentru prima zi, pentru doua zile de parcare este nevoie de platirea unei taxe de 50 de lei, iar incepand cu cea de a treia zi, se va plati o taxa de 6 lei pentru fiecare zi de parcare. Cei care ajung sa isi lase masina stationata in aceasta parcare timp de 31 de zile, vor plati de exemplu doar 224 de lei.

Pretul este unul foarte atractiv, iar mai mult decat atat, soferii care isi lasa masinile stationate in aceasta parcare nu au motive de ingrijorare in ceea ce priveste siguranta masinii, in conditiile in care discutam despre o parcare imprejmuita si pazita de catre agenti de securitate.

In plus, parcarea este si monitorizata video, deci sunt indeplinite toate conditiile de siguranta necesare, asa ca proprietarii autoturismelor nu au practic nici un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste siguranta masinii atata timp cat vor fi plecati din tara, iar la intoarcere vor gasi masina exact cum au lasat-o.

0 Shares
You May Also Like