Cum protejam sculele electronice iarna?

0 Shares
0
0
0

Pentru inceput va invitam sa vizualizati promotii Zyg. In acest articol primim sfaturi din partea expertilor despre modul in care ar trebui sa ne protejam sculele electrice iarna si ne explica ca practic asta inseamna sa ne protejam si investitiile deoarece iarna din cauza faptului sa sunt temperaturi foarte scazute, sculele pot sa ajunga sa se strice.

In acelasi timp, deoarece sculele ar trebui sa reziste foarte bine sa se mentina, este important sa le protejam si sa avem grija de ele.

Pentru cele mai multe persoane, cumpararea sculelor de calitate reprezinta o problema pentru ca de cele mai multe ori ne lovim de preturi mari insa trebuie sa tineti cont si de faptul ca pot sa fie gasite si anumire reduceri la sculele electrice si cu ajutorul lor o sa cheltuiti mult mai putin cand cumparati aparate si scule electrice.

Sculele pentru mana nu sunt afectate mult de temperaturile foarte mici insa din cauza temperaturilor manerele care sunt facute din plastic devin mai sensibile si mai casante. Pentru a putea sa evitati toate problemele trebuie ca inainte sa utilizati respectiva unealta si sa o lasati la temperatura camerei pentru o ora doua. Cele care sutn facute din metal pot incepe sa rugineasca daca sunt lasate in umezeala si de asemenea vor fi afectate si de variatiile de temperatura din camera unde sunt puse. Pentru ca rugina sa fie prevenita va recomandam sa faceti in casa rafturi unde sa depozitati uneltele si sa dati pe unelte si cu substante de protectie contra ruginii.

In ceea ce priveste protejarea sculelor pe timpul iernii este un aspect ce poate implica anumite probleme pentru ca e nevoie de o pregatire laborioasa inainte de a veni sezonul rece. In termen lung utilizarea sculelor care stau in frig si trecerea rapida de la cald la frig scad sminificativ si durabilitatea performantei.

Sunt mai multe trucuri care va ajuta sa va pastrati sculele electrice in cele mai bune conditii pe timpul iernii iar primul este sa curatati sculele inainte de a incepe sa le depozitati in garaje ori in magazii. Dupa ce sunt curatate imbinarile si arcurile de la utilaje care merg pe ulei trebuie sa fie unse cu lubrifianti speciali deoarece altfel se pot deteriora in perioada iernii. Verificati si lamele sau modul in care ele sunt ascutite inainte de a depozita sculele pentru ca in noul sezon sa le aveti in cea mai buna stare.

Inainte de a incepe sa le depozitati va recomandam sa goliti toate rezervoarele de alimentare. Pentru ca acestea sa fie golite complet se toarna continutul din rezervorul care se afla pe trapa de umplere intr-un vas foarte bine izolat. Dupa aceea se porneste motorul si se lasa sa functioneze in gol pana in momentul in care se opreste singur. Altfel puteti sa fiti siguri ca rezervorul si furtunul s-au golit. Pentru sculele electrice pe baterie se recomanda sa scoateti bateriile inainte ca sculele sa se depoziteze pentru ca asa nu exista riscul ca sculele sa porneasca pur si simplu. In timpul iernii tineti bateriile in casa.

0 Shares
You May Also Like