Cum alegi usa de exterior potrivita pentru casa ta?

0 Shares
0
0
0

Desi la prima vedere o alegere usoara, usa de exterior pentru casa ta necesita atentie extra si documentare prealabila. Pentru un camin in care sa te simti ca acasa, factorul cheie este siguranta pe care acesta ti-l ofera.

Astfel, calea de acces, adica usa de exterior, trebuie sa indeplineasca, pe langa criterii estetice, si cateva masuri de siguranta si protectie. Asadar, iata un mini-ghid care sa te ajute sa alegi usa de exterior potrivita pentru casa ta:[adsenseyu1]

•    Rezistenta:  usa de exterior trebuie sa reziste la manevrari si socuri repetate. Asadar, acorda atentie deosebita garantiei oferite de producatori.
•    Izolare: este imperios necesar ca usa casei tale sa iti ofere atat izolare termica, cat si fonica. Pentru a indeplini acest criteriu, usile TGG pot avea intre panourile de lemn, un strat de aer si garnituri speciale care sa ofere protectie termica si fonica, atat de necesare expunerii la exterior.
•    Incuietori: numarul si modul de functionare al incuietorilor este un criteriu important in alegerea usii, intrucat acestea reprezinta barierele cele mai importante cu exteriorul. De asemenea, asigura-te de existenta vizorului, pentru preventie.
•    Aspect: acesta este in stransa legatura cu materialul pentru care optezi. In timp ce usile din metal insufla un aspect rece casei tale, usile din lemn dau un aer cald si prietenos, fiind in acelasi timp la fel de fiabile si rezistente. In plus, usa de exterior trebuie sa se incadreze in stilul arhitectural al casei.

[adsenseyu1]

TGG – usi din lemn pentru casa ta

Daca te-ai decis sa optezi pentru o usa din lemn pentru locuinta ta, iata ce trebuie sa stii despre usile TGG, compania producatoare si distribuitoare de astfel de usi, cu o vechime de peste 15 ani pe piata din Romania. Pe langa gama variata de modele, TGG ofera calitate superioara in ceea ce priveste atat materialele utilizate, cat si executia usilor.

Compania se angajeaza sa ofere consultanta specializata in alegerea usilor, intrucat importanta clientilor si a nevoilor acestora este inteleasa si satisfacuta pe deplin, prin intermediul unei conduite orientate spre castigul clientului, in demersul acestuia de a-si finisa cu succes caminul.

Asadar, usile TGG sunt construite in totalitate din lemn (foaia de usa si tocul), fara a avea in structura alte materiale de compromis precum PAF, PAL sau MDF. In plus, fiecare usa va fi atent lucrata, transportata si montata de catre specialistii TGG, clientii beneficiind, in acelasi timp, de mentenanta si garantie pentru produsele achizitionate.

0 Shares
You May Also Like