Ce trebuie sa stii daca iti doresti sa inchiriezi o masina in Cluj?

Ce trebuie sa stii daca iti doresti sa inchiriezi o masina in Cluj?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca in orasul Cluj Napoca, in ultimii ani, pe piata si-au facut aparitia mai multe firme care au drept domeniu de activitate, inchirierile auto. Pentru ca exista atat de multe firme de inchirieri auto, in randurile urmatoare vom aborda acest subiect.

Cine cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca?

Probabil va intrebati cine sunt clientii acestor firme de inchirieri masini Cluj Napoca, iar in continuare veti afla. Exista in primul rand foarte multi oameni care locuiesc in Cluj Napoca, si care din diferite motive nu se pot folosi de masinile lor.

Acestia, pana in momentl in care pot utiliza propriile autoturisme, aleg sa opteze pentru cele mai bune servicii rent a car. In oras exista atat firme care inchiriaza masini de lux, de la cei mai renumiti producatori auto, cat si masini accesibile celor care nu au foarte multi bani.

Exista de-asemenea turisti care sosesc pentru cateva zile in Cluj, si care pentru zilele petrecute in oras, aleg cele mai bune servicii de inchirieri masini Cluj Napoca. Turistii care aleg sa inchirieze masini in orasul din inima Transilvaniei, cu siguranta vor vizita cele mai interesante obiective turistice ale Clujului, dar si zonele din apropierea orasului.

Exista de-asemenea clujeni care sunt plecati in strainatate, si care sosesc in concediu in orasul natal, iar pentru ca aleg sa calatoreasca cu avionul si pentru ca au nevoie de o masina pentru perioada petrecuta in Cluj, opteaza pentru cele mai bune servicii rent a car Cluj.

Nu in ultimul rand, amintim oamenii de afaceri, care de fiecare data cand sosesc in orasul din Ardeal, aleg cele mai bune servicii rent a car pentru perioada petrecuta in Cluj Napoca. Acestia isi indreapta atentia de regula spre masini de inchiriat de la branduri de top precum Audi sau BMW.

Ce masini se pot inchiria?

Dupa cum spuneam, se pot inchiria masini de lux, de la producatori auto precum Audi sau BMW, insa exista si persoane care nu sunt dispuse sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a inchiria o masina, asa ca aleg modele mai ieftine de inchiriat, precum Skoda Rapid, Skoda Octavia, Volkswagen Passat sau Volkswagen Golf printre altele.

Se gasesc masini de inchiriat pentru fiecare buzunar, ceea ce este o veste buna pentru cei care cauta masini de inchiriat in Cluj.

Care sunt costurile?

In mod evident, costurile sunt diferite de la o firma la alta, si difera de-asemenea in functie de marca si modelul auto, motorizare sau anul de fabricatie al masinii.

De obicei, pentru o perioada scurta de timp, clientii vor plati mai multi bani pe zi, atunci cand inchiriaza o masina, decat atunci cand inchiriaza o masina pe termen lung.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca, firmele care inchiriaza masini in Cluj Napoca si nu numai, solicita o garantie in schimbul masinilor pe care le inchiriaza. De-asemenea, suma de bani solicitata de catre firmele rent a car drept garantie, difera in functie de marca si modelul masinii.

 

0 Shares
You May Also Like