Ce sunt serviciile funerare

Ce sunt serviciile funerare?

0 Shares
0
0
0

Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna o perioada dificila din punct de vedere emotional pentru familie si prieteni, care trebuie sa aiba grija de toate pregatirile si documentele implicate in proces. Prin urmare, daca doriti sa reduceti putin aceasta povara, puteti conta pe munca profesionistilor care ofera tot felul de servicii funerare.

Stiti ce includ acestea? In prezent, oferta de servicii livrate s-a diversificat pentru a satisface cerintele diferitelor traditii funerare, astfel incat astazi puteti gasi diverse alternative din care sa alegeti.

Ce sunt serviciile funerare ?

Pornind de la o definitie generala, toate acestea sunt acele beneficii pe care un grup de profesionisti le ofera pentru a satisface nevoile emotionale, sociale, juridice / administrative si functionale care apar imediat dupa moartea unei persoane.

De-a lungul istoriei, acest tip de serviciu a fost efectuat in conformitate cu traditiile funerare existente. Cu toate acestea, aspecte precum constientizarea mediului sau inovarea tehnologica, de exemplu, transforma serviciile funerare, oferindu-le o mai mare versatilitate.

In acest fel, este posibil sa se raspunda asteptarilor celor dragi, in functie de caracteristicile si motivatiile lor particulare.

Ce servicii includ acestea?

Ei bine, exista case funerare care  va pun la dispozitie toate resursele pentru a face plecarea persoanei iubite mai suportabila.

In acest sens, a fi proactiv va ajuta intotdeauna sa faca fata scenariului dificil reprezentat de moartea unei persoane apropiate.

Puteti merge la o casa funerara si se pot solicita aceste servicii in avans, care sunt cunoscute sub numele de “nevoie de servicii in viitor.” Astfel, atunci cand vine momentul, procesul incepe automat si va trebui doar sa insotiti decedatul si membrii familiei.

De asemenea, aveti, de asemenea, optiunea de a angaja serviciul in momentul in care persoana moare, numita si “serviciu  cu nevoie imediata”.

Chiar daca poate fi un pic coplesitor sa facem toate actele in acel moment, casele funerare sunt instruite sa  ajute cu toate detaliile de care   este nevoie si sa aduca alinare si pace in acea situatie dureroasa.

Pe de alta parte, o optiune sustenabila este Bio Urns, disponibile in unele zone ale lumii.. Ele constau intr-o metoda care onoreaza memoria defunctului intr-un mod ecologic: permite plantarea unui copac in orice mediu natural folosind ramasitele unei persoane dragi. Poti vedea detalii pe servicii 07funerare.

Cum sa evitati cheltuielile excesive pentru serviciile funerare

Serviciile funerare pot deveni mai scumpe atunci cand oferim caselor funerare mai multa putere. Adesea, intr-o perioada la fel de dificila ca moartea unei persoane dragi, avem tendinta de a evita compararea preturilor. Acest lucru este normal, atunci cand trecem prin durerea unei pierderi, ceea ce vrem cel mai putin sa ne gandim, sunt banii.

Ceva ce multi oameni nu stiu este existenta “Legii funerare” sau a “Regulii funerare” care determina drepturile pe care consumatorii le au, atunci cand aleg si platesc pentru serviciile funerare.

  • Plateste doar pentru aranjamentele funerare pe care ti le doresti: Nu esti obligat sa accepti pachete cu servicii pe care nu le doresti.
  • Obtineinformatii despre preturi prin telefon: directorii de servicii funerare trebuie sa ofere informatii prin telefon fara a  cere numele, adresa sau alte informatii personale.
  • Obtine o lista de preturi: Ai dreptul de a obtine o lista de preturi pentru servicii si articole atunci cand vizitezi o casa funerara
  • Obtine o lista de sicrie si preturile lor in scris, inainte de a trebui sa le vezi: Adesea, pretul unui sicriu este pe lista de preturi, dar ai dreptul sa vezi sicriele disponibile si care nu sunt expuse
  • Obtine o lista separata de bolti de inmormantare: Acestea nu sunt cerute de lege in Statele Unite de exemplu, dar multe cimitire necesita achizitionarea lor pentru a preveni introducerea mormintelor. Ai dreptul de a vedea separat o lista de preturi specifice
  • Primesti un document despre cat vei plati dupa ce ai decis si inainte de a plati: Inainte de a plati, ai dreptul sa ceri casei funerare o lista cu tot ceea ce vei plati, cu pretul alocat.
  • Primesti un document de la casa funerara in care sa explici orice cerinte legale din cimitir sau crematoriucare ar putea face sa platesti pentru bunuri sau servicii
  • Utilizeaza un recipient “alternativ” in loc deun sicriu pentru incinerare: Nu ti se cere sa achizitionezi un sicriu de la casa funerara sau crematoriu pentru a efectua incinerarea.
  • Efectuarea aranjamentelor funerare neechilibrate: Imbalsamarea nu este o cerinta legala de exemplu in Statele Unite. In unele state, aranjamentele funerare vor dura mai mult decat un anumit timp, dar nu esti obligat sa platesti imbalsamarea decat daca acest lucru este ordonat de lege in anumite cazuri.

Ce este un serviciu funerar?

Un nou concept care redefineste o afacere.

Consideratii introductive ale acestui serviciu

Intr-un post anterior am vazut definitia actuala a serviciului de inmormantare ca fiind “furnizarea de servicii in ce priveste decesul unei persoane. “

0 Shares
You May Also Like