Ce motive avem pentru a achizitiona o husa pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Pentru a intelege pentru ce aveti nevoie de husa si folie de protectie pentru iPhone-ul dumneavoastra, trebuie sa vedem motivele principale care duc la aceasta necesitate.

Cu aproximativ 10 ani in urma, pe vremea telefoanelor clasice, se crease un mit al indestructibilitatii telefoanelor Nokia, care efectiv puteau fi aruncate pe ciment si nu li se intampla nimic.

Intre timp telefoanele au evoluat foarte rapid in ultimii ani din punct de vedere tehnologic, insa durabilitatea lor a scazut drastic, pentru ca modelele actuale au ecrane mult mai mari. Indiferent de felul in care sunt construite insa, ecranele devin sensibile cand asupra lor se produc socuri foarte puternice, spargandu-se si zgariindu-se usor, daca nu sunt folosite cu mare grija.

In acelasi timp, carcasa a devenit foarte subtire, aliniindu-se cu cerintele cumparatorilor, deci exista probleme mai mari legate de carcasa. Daca aveti impresia ca un iPhone scump este mai solid, ei bine, treaba sta cam invers, chiar un model de top iPhone 6 Plus, fiind in centru unui scandal legat de rezistenta carcasei sale.

Deci motivul principal pentru care este necesara o husa de telefon este legat de fragilitatea smartphone-ului de ultima generatie, fie ca vorbim de carcasa acestuia, fie de ecran.

Valoarea de revanzare este foarte importanta, daca sunteti genul de persoana careia ii place sa fie printre primii posesori ai unui model nou lansat, atunci vreti o valoare de revanzare mare care poate fi mentinuta, doar daca dispozitivul este intr-o stare perfecta.

Cei care cumpara dispozitive second hand de pe unele site-uri pun un pret pe aspectul vizual in primul rand si apoi sunt interesati de accesoriile cu care vin aceste dispozitive.

Un alt motiv este utilizarea de catre copii a dispozitivului. Pentru parinti acesta este un motiv intemeiat pentru a investi intr-o husa de protectie de calitate pentru un iPhone. Bugetul familiei va fi astfel protejat si el, astfel copii pot folosi dispozitivul fara sa dea multe emotii parintilor.

Un alt motiv care v-ar face interesat de achizitia unei huse de telefon o reprezinta extra functiile cu care sunt comercializate unele modele. Cele mai importante si totodata cele mai utile sunt cea de port business card, in cazul carcaselor tip flip sau functionalitatea de baterie externa.

Estetica oferita de carcasa telefonului este ultimul motiv, dar nu cel mai putin important. Exista numerosi adepti ai ideii ca telefonul trebuie sa fie purtat fara carcasa, pentru a va bucura de inovatia designerului modelului respectiv. Pentru altii componenta de individualizare este mai deosebita, adica modificarea aspectului carcasei telefonului pentru a se putea asorta cu personalitatea posesorului.

Utilizarea unei huse iPhone este in cele din urma o decizie care de fapt tine de preferintele fiecaruia, dar nu trebuie uitate beneficiile extraordinare cand vine vorba de protectia dispozitivelor mobile, mai ales ca acestea nu implica costuri deosebit de mari.

Totusi se recomanda cu incredere husele pentru iPhone, deoarece consecintele pe care le-ar avea scaparea din mana a acestui telefon foarte scump, intr-un moment de neatentie sunt prea costisitoare.

0 Shares
You May Also Like