Ce avantaje are teava flexibila de inox izolata dn 16?

0 Shares
0
0
0

Teava flexibila de inox izolata dn 16 este folosita cu precadere in domeniul panourilor solare, pentru conectarea acestora in vederea alimentarii cu apa.

De aceea, una dintre caracteristicile cu cea mai mare importanta in cazul acestui produs o reprezinta temperatura lichidului care trece prin interiorul acestor tevi, care in cele mai multe dintre cazuri creste destul de mult.

Unul dintre avantajele pe care le are aceasta teava flexibila de inox izolata dn 16 consta tocmai in flexibilitatea sa, care ii asigura un plus de rezistenta, mai ales in cazurile variatiilor de temperatura. Astfel, daca produsul ar fi unul casant, dur, acesta nu ar avea aceeasi rezistenta ca in cazul in care un produs este flexibil.

Flexibilitatea asigura caracterul mobil, care este necesar in cazul dilatarilor spre exemplu, si mai mult decat atat ajuta sistemul sa se muleze exact cerintelor, sau mai bine spus sa se muleze exact traseului de alimentare.

Un alt avantaj al acestui produs consta in faptul ca poate fi debitat la lungimea necesara, fara a fi necesare inadiri sau alte imbinari, dimensiunea totala a colacului de teava fiind destul de mare. Acest lucru este important deoarece se poate folosi teava ca intreg, fara a fi necesar sa folosim sisteme de prindere care ar putea periclita functionarea intregului sistem.

Asamblarea reprezinta un alt avantaj al acestui produs, deoarece nici nu avem nevoie de un specialist pentru a face acest lucru, iar flexibilitatea ne ofera alternativa la folosirea unor produse specifice de pozare. Cheltuielile in acest caz sunt reduse la minim, facilitand in schimb utilizarea sistemului ca intreg.

Teava flexibila de inox izolata dn 16 este foarte folositoare mai ales datorita faptului ca este izolata si in acest caz poata pastra temperatura apei aflate in trecere spre grupul de pompare sau boilerul care va face alimentarea. Astfel, aceasta teava poate fi folosita si pentru: racorduri pentru hidrofoare si pompe de apa, racorduri pentru centrale termice sau pe lemn si racorduri boilere pentru apa rece sau calda.

Inainte de a folosi aceste produse, inainte de achizitionare, este important sa intrebam specialistii pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce presupune utilizarea lor. Specialistii ne pot explica cu mult mai bine care sunt domeniile de utilizare, dar si care sunt beneficiile pe care ni le poate aduce un astfel de produs.

Un magazin care ne ofera si toata documentatia tehnica necesara cu privire la aceste produse este www.shop-einstal.ro, un magazin care acopera orice nevoie din domeiul tehnic, si mai mai precis din domeniul instalatiilor.

Aici am putut gasi o multitudine de dimensiuni de tevi gofrate din inox, flexibile, dar si informatiile despre acestea, astfel incat sa putem intelege cat mai bine ce sunt aceste materiale si mai ales la ce sunt folosite. Documentatiile tehnice nu lipsesc, si nici ofertele bune de pret, drept pentru care poate ca ar trebui sa le facem o vizita acestor specialisti astfel incat sa putem fi siguri ca am facut cea mai buna alegere pentru noi si pentru locuintele noastre ca intreg.

 

0 Shares
You May Also Like