Cauze comune ale deceselor

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, un numar mare de cetateni romani au murit in strainatate si au lasat in urma familii indoliate care au accesat site-ul https://www.funerarenicolas.ro, pentru a lua legatura cu reprezentantii firmei de Servicii Funerare Nicholas, in vederea repatrierii decedatilor.

Dat fiind faptul ca multi romani mor des in strainatate, dar si datorita faptului ca exista atat de multe motive pentru care oamenii isi pierd viata, vom prezenta in continuare cateva afectiuni datorita carora mor periodic romani in strainatate, iar apoi acestia trebuie sa fie repatriati.

Tuberculoza (TBC)

TB a fost una dintre cele epidemii globale cea mai raspandita in 18 – lea si 19 – lea secole. De cand a fost descoperit un remediu pentru TBC in Selman Waksman in 1943, numarul de decese cauzate de TB a scazut semnificativ in anii urmatori.

Distributia pe scara larga a vaccinului anti tuberculoza (BCG) a contribuit la reducerea cazurilor in continuare, desi nu a fost in intregime eficienta in prevenirea bolii. De fapt, tuberculoza ramane o amenintare semnificativa ca unul dintre primii 10 ucigasi din lume.

O treime din populatia lumii este infectata cu bacterii TB in fiecare an, provocand peste 9 milioane de cazuri si ducand la circa 1,4 milioane de decese.

Ei bine, printre persoanele care au murit din cauza acestei afectiuni, se numara si cetateni romani, iar multi dintre acestia si-au gasit sfarsitul printre straini. Familiilor greu incercate nu le-a mai ramas decat ia legatura cu firma de Servicii Funerare Nicolas, accesand site-ul https://www.funerarenicolas.ro, pentru a le repatria decedatii, in vederea inmormantarii crestinesti, acasa in Romania.

Boli diareice

Bolile diareice, inclusiv holera si dizenteria, sunt o alta cauza principala a mortalitatii, in special in tarile in curs de dezvoltare. Este a doua cauza principala de deces la copiii sub 5 ani, omorand aproximativ 525.000 de copii in fiecare an.

Diareea indepartata se indeparteaza de apa si electroliti vitali, cum ar fi sodiu si clorura, ceea ce duce la niveluri fatale de deshidratare si malnutritie. Aceste boli sunt cauzate in principal de consumul de apa necurata si / sau de viata in conditii nesanatoase, dar pot fi usor tratate cu medicamente.

Cu toate acestea, disponibilitatea insuficienta a acestor medicamente care salveaza viata in multe tari in curs de dezvoltare face dificila controlarea focarelor raspandite, ducand la 1,39 milioane de decese pe an.

Multi romani aflati in strainatate au cazut victime ale acestei afectiuni, care le-a luat viata. La fel ca in cazul precedent, familiilor greu incercate nu le-au ramas prea multe lucruri de facut.

In primul rand, in aceste situatii este necesar ca specialistii de la Servicii Funerare Nicolas sa se ocupe de repatrierea decedatilor si de obtinerea documentelor necesare transportului funerar international, in timp ce familiile greu incercate trebuie sa se pregateasca de inmormantare pana la repatrierea decedatilor.

Boala Alzheimer

Numarul persoanelor care mor din cauza bolii Alzheimer, principala cauza a dementei, creste rapid in fiecare an (1,54 milioane). Alzheimer intr-o boala neurodegenerativa in care pacientii prezinta o scadere treptata a capacitatii cognitive, cum ar fi memoria si vorbirea, cauzata de acumularea de proteine ​​amiloide. In prezent, nu exista o modalitate cunoscuta de prevenire sau vindecare a bolii Alzheimer.

Asa cum au murit pana acum multi cetateni straini care sufereau de aceasta boala, asa au pierit si romani plecati din tara si stabiliti printre straini, iar familiile indoliate au apelat la serviciile expertiflor in repatrierea decedatilor, pentru a le repatria decedatii.

Totul poate dura ceva mai mult timp, pentru ca reprezentantii firmei trebuie sa obtina si pasaportul mortuar, dar si celelalte documente necesare transportului funerar international.

Diabet

Exista o epidemie globala in crestere de diabet care afecteaza peste 400 de milioane de oameni, ceea ce duce la aproximativ 1,59 milioane de decese in fiecare an.

Exista doua tipuri de boala; una este o afectiune autoimuna, in timp ce cealalta este legata de alegeri de viata slabe, cum ar fi dieta. In ambele cazuri, organismul are dificultati in tratarea insulinei, un agent care ajuta organismul sa absoarba si sa proceseze glucoza.

Asa cum in tara au murit multi oameni bolnavi de diabet, asa au murit si cetateni romani in strainatate, care se confruntau cu aceasta afectiune. Pentru repatrierea romanilor decedati in strainatate din aceasta cauza, familiile greu incercate au apelat la firmele de servicii funerare.

Reprezentantii acestor firme s-au ocupat de obtinerea documentelor necesare transportului funerar international, dar si de imbalsamare, imbracare, coafare si multe alte aspecte, fara a fi nevoie ca membrii familiilor indoliate sa mearga in strainatate dupa persoana decedata.

Infectii respipatorii inferioare

Infectiile respiratorii inferioare sunt cele mai mortale boli transmisibile din lume, care sunt declansate de virusuri si bacterii. Aceste boli afecteaza plamanii si caile respiratorii ale pacientului. Exemple includ gripa (gripa), bronsita si pneumonie.

Se stie ca epidemiile globale de gripa si pneumonia provoaca devastatii la populatiile in varsta si la sugari in fiecare an.

Dupa cum probabil v-ati dat seama, si din cauza acestor afectiuni au murit cetateni romani de-a lungul anilor in strainatate, iar familiile greu incercate au luat legatura cu specialistii in servicii funerare pentru a repatria trupurile neinsufletite.

0 Shares
You May Also Like