Care sunt diferentele dintre un apartament de lux si unul normal?

Care sunt diferentele dintre un apartament de lux si unul normal?

0 Shares
0
0
0

Publicitatea unui apartament ca lux este o tehnica de marketing foarte comuna folosita pentru a atrage clientii platitori importanti, chiar daca acestor apartamente le lipsesc caracteristicile de lux de baza, in realitate.

Este vital sa intelegeti ce reprezinta o comunitate de lux si care sunt caracteristicile ce o evidentiaza, pentru a gasi apartamentul potrivit care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, indiferent de schema de branding pe care o foloseste orice oferta pentru apartamente de vanzare.

Pentru a evita confuzia, trebuie sa fii bine informat despre diferentele dintre un design de casa de lux si unul obisnuit.  Aici poti gasi imobiliare de lux.

Cheltuiala

Pretul unei locuinte intr-un complex de apartamente de lux poate incepe de la sume apropiate mai degraba unor apartamente normale si poate varia pâna la un factor de 10 ori mai mare sau mai mult, in functie de facilitatile oferite in complex.

La aceasta, se poate adauga aproximativ 5% ca o rata anuala de apreciere. In ceea ce priveste preturile de inchiriere, apartamentele de lux au tarife cu 40% mai mari decât apartamentele obisnuite. Pe de alta parte, in orasele metropolitane, cererea de apartamente obisnuite este mare in rândul clasei de mijloc si a migrantilor din mediul rural.

Tarifele de inchiriere sunt destul de ieftine in comparatie si deservesc majoritatea. Preturile pentru apartamentele obisnuite pornesc de la sume decente, pe care majoritatea celor ce vor sa devina proprietari si le pot permite. Valoarea investitiei Intr-un cartier de lux totusi, complexele de apartamente de lux reprezinta un atu performant.

Ele aduc venituri cu 40% mai mari decât apartamentele obisnuite (in cazul in care doriti sa le inchiriati), chiar daca numarul de apartamente de lux este vizibil mai mic decât cel al apartamentelor obisnuite.

Apartamentele obisnuite aduc un venit consistent pentru investitori, deoarece majoritatea populatiei prefera apartamentele obisnuite in detrimentul caselor elegante. Chiar daca cerintele si cererea de apartamente obisnuite este mai mare, procentul de profit este mai mare in cazul apartamentelor de lux datorita preturilor ridicate de achizitie (daca vorbime despre profitabilitatea constructorului), dar si post achizitie – daca sunt oferite spre inchiriere, caz in care profitabilitatea noului proprietar este mult mai mare decat in cazul unui apartament obisnuit.

Complexele de apartamente de lux sunt construite in cartiere elegante si foarte sigure, de care beneficiaza atât constructorul, cât si locatarul. Locuinta intr-o zona eleganta va fi un simbol de rang inalt pentru ocupant, iar constructorul va pune un pret foarte mare pe unitati de la inceput.

Locatia este un factor de marketing foarte important atunci când faceti publicitate pentru un design de casa elegant, deoarece constructorul poate folosi silabe fantastice, cum ar fi „Colonies CEO”, ca slogan principal. Pe de alta parte, unitatile de locuinte obisnuite au aparut in zonele in curs de dezvoltare, care in prezent nu au confortul unor zone elegante.

Zona

Arhitectura si designul unei case sunt considerate luxoase daca exista o multime de spatii grandioase. Diferenta de baza dintre un complex de apartamente de lux si un complex de apartamente obisnuit este data de metri patrati pe care ii ofera in plus o unitate de locuit.

0 Shares
You May Also Like