Care pietre pretioase sunt cele care aduc noroc?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va alegeti bijuteriile in general va uitati la ele sa se si asorteze cu hainele pe care le aveti si sa fie si mai frumoase dar stiti despre cristale semipretioase ca au si o mare legatura cu zodia voastra si ca pot sa va influenteze comportamentul? Va prezentam mai jos modul in care va puteti pune in valoare utilizand pietrele semipretioase.

Pentru berbeci, care sunt firi puternice si le place sa aiba mereu controlul, sunt anumite pietre pretioase. Berbecii reactioneaza foarte impulsiv la nrvi si au tendinta sa ii aiba pe toti la picioare. Cu toate astea veti avea mai putin tact in unele situatii limita. Sunteti si sensibili in dragoste si in general persoane geloase. Pentru a putea sa va cresteti puterea de a fi cei mai diplometi alegeti de fiecare data cuartul roz.

Taurii sunt persoane in general cu picioarele pe pamant. Lucrul acesta nu reprezinta garantia ca uneori nu puteti calca stramb. Taurii se remarca si prin faptul ca sunt persoane de incredere si ca prietenii apreciaza calitatea aceasta insa in cazul in care va fi evoie puteti sa va transformati foarte repede intr-o persoana foarte distanta si foarte rece.

In cazul in care veti vrea sa aveti o atitudinte pozitiva noi va recomandam sa luati bijuterii care au agat.

Gemenii sunt persoane care vor sa faca foarte multe lucruri in acelasi timp dar au mereu dificultati de concentrare. In dragoste gemenii sunt coplesiti de emotie. Vreti mult mai multa hotarare si mai mult simt al responsabilitatii. Purtati si turcoaz sau ochi de tigru si linistiti-va hiperactivitatea ori emotivitatea cu jad si cu cuart roz.

Racul are ca si principala preocupare dragosta. Stiti cand trebuie sa puenti piciorul in prag si tot ceea ce va trebuie este stabilitatea. Sunteti o persoana foarte responsabila si foarte intuitiva si puteti oricand sa deveiti o stana de piatra cand ceilalti incept sa va dezamageasca.

Pentru a va mari curajul dar si pentru a va exprima foarte usor sentimentele vi se potrivesc cel mai bine bijuteriile care au hematite. Atunci cand vreti sa va calmati hipersensibilitatea si nevoia continua de stabilitate aveti la dispozitie onix si smarald.

Leul are dorinta de a fi mereu in centrul atentiei. Sunteti agresivi in momentul in care credeti ca va este pus in pericol teritoriul si asta ii poate speria pe toti. Puteti sa purtati ametist si cuart roz.

Fecioara este genul de persoana care isi exprima cu greu sentimentele insa mereu gata pentru a fi de folos celor din jur. Pentru a va putea exprima sentimentele mult mai usor si va recomandam sa purtati chihimbar si acvamarin. Purtati si safir pentru a va tine sub contrl emotivitatea.

Balantele sunt sociabile si isi fac repede prieteni. Nu va plac conflictele si nu stiti cum sa va afirmati. Cuartul va ajuta si va dezvolta capacitatea de luptator.

Scorpionii sunt persoane irascibile care avia isi exprima sentimentele si de aceea se recomanda sa purtati acvamarin.

Despre celelalte zodii vom discuta pe larg intr-un articol viitor.

0 Shares
You May Also Like