Cand si cum a devenit cunoscuta Larisa Popa?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care nu stiati, Larisa Popa este castigatoarea celui mai important concurs de frumusete desfasurat in Romania, Miss Universe Romania. Larisa Popa a castigat acest important concurs de frumusete in anul 2011, iar apoi drept urmare a titlului castigat, a fost desemnata sa reprezinte tara noastra la cea de-a 60-a editie a Miss Universe, care s-a desfasurat la Sao Paulo in Brazilia.

Larisa Popa, castigatoarea Miss Universe Romania din anul 2011, a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii “Spiru Haret”, inainte de a castiga acest prestigios concurs.

De-asemenea, facem precizarea ca inainte de a castiga prestigiosul concurs cu un an, Larisa Popa a participat de-asemenea la concursul Miss Universe Romania, insa din pacate pentru ea, nu a reusit sa se impuna, in ciuda faptului ca s-a clasat in top 10.

La momentul respectiv, Larisa Popa a precizat faptul ca a fost coplesita de emotii si ca nu a avut o evolutie conform asteptarilor. Tocmai aceasta a si fost motivul pentru care ea, a decis sa isi vizualizeze prestatia. A vazut care au fost greselile comise, si a inteles rapid ce, cum si unde trebuie sa corecteze pentru a castiga concursul.

Apoi, in urmatorul an, in 2011, Larisa Popa a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania, si dupa cum va spuneam, a reprezentat cu succes Romania la cea de-a 60-a editie a Miss Universe, care s-a desfasurat la Sao Paulo in Brazilia.

Din pacate pentru ea, Larisa nu a reusit sa se impuna si in Brazilia la cel mai important concurs de frumusete care este organizat la nivel mondial, si nici macar nu a reusit sa se califice in finala.

Cu toate acestea, pentru ca Larisa sa poata fi prezenta la cel mai important concurs de frumusete din intreaga lume, care s-a desfasurat in data de 12 septembrie la Sao Paulo in Brazilia, au lucrat mai multe persoane pentru a crea tinuta Larisei.

Mai exact, 10 persoane au lucrat mai bine de o luna de zile pentru ca tinuta Larisei sa fie una perfecta, dupa cum a declarat creatoarea de moda Anca Maxim, cea care este stilistul Miss Universe Romania.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in ciuda faptului ca a participat si la editia din anul 2010 a concursului Miss Universe Romania si s-a clasat in primele 10, Larisa Popa a devenit cu adevarat cunoscuta in Romania datorita faptului ca in urmatorul an, a devenit Miss Universe Romania 2011, si a participat la cel mai important concurs de frumusete din lume, unde a reprezentat Romania.

Larisa Popa nu doar ca a castigat titlul de Miss Universe Romania si a participat la acest concurs, ci a reusit sa devina un adevarat model pentru foarte multe fete tinere din tara. In mod evident, multe adolescente au auzit de succesul Larisei Popa, si isi doresc sa calce pe urmele sale.

Multe fete viseaza sa devina Miss Universe Romania, pentru a putea avea parte de mai multe beneficii importante, cum ar fi de exemplu pozarea in diferite reviste. Apoi, fetele care primesc aceasta distinctie sunt contactate de diferite companii pentru a deveni imaginea lor.

0 Shares
You May Also Like