Audi RS 7: O combinație perfectă între performanță și confort

0 Shares
0
0
0

Audi este poate cel mai apreciat şi mai cunoscut producător de maşini din Germania. Maşinile Audi sunt puternice, au motoare cu performanţe notabile, arată foarte bine şi sunt foarte uşor de condus, oferă tot confortul atât şoferilor, cât şi pasagerilor indiferent de distanţele pe care te vei deplasa.

Acolo unde este nevoie de viteza şi de confort Audi RS 7 este alegerea potrivită. Motorul tip twin-turbo de 591-hp 4.0 litri V8 TFSI, transmisia automată cu opt viteze, roţile bine construite şi cauciucurile originale care rezistă la orice fel de drumuri pe care se vor face deplasările, toate recomanda noul Audi RS 7. Cei 621 de cai putere și cuplul foarte bine construit şi optimizat îi garantează modelului Audi RS 7 o deplasare rapidă, sigură şi eficientă chiar şi pe distanţe mai mari.

La ce trebuie să te aștepți de la acest model RS 7?

Performanţele şi confortul sau sunt asemănătoare celor văzute pe Cadillac CT5-V Blackwing sau BMW M5, direcția sa permite o conducere mai uşoară, asta deşi greutatea sa este mai mare, viteză maximă atinsă depăşeşte şi 190 mph. 

Cam tot ce era bun la Coupé, Sedan, and Avânt este adus şi pe RS 7, deci vei avea o maşină care nu doar că se va deplasa rapid, dar va veni la pachet cu cele mai importante caracteristici de care se bucură şi utilizatorii celorlalte maşini enumerate. 

RS 7 este alternativă naturală, mai practică, la R8 V10 maşini super sport. Uşile în plus, locurile din spate confortabile pentru pasageri şi zona de depozitare suficient de generoasă vor fi mereu un plus, plus de care se bucură şi Audi RS 7 preț.

Audi RS7 – Eleganță, Viteză și Putere Supremă – Experiența Conducătorului Sportiv Redefinită!

Prin ce te cucereşte Audi RS 7?

Pentru cei care vor cea mai puternică şi mai performantă maşina de la Audi, dar care nu este SUV, modelul RS 7 este perfect. Motorul de pe actualul model RS 7 a fost modificat, este deja a doua generaţie de maşini din această serie, există şi sistem hibrid 48 volţi, de unde şi consumul de carburant mai mic şi emisiile de noxe mai puţine. Ai şi COD, Cylinder on Demand dacă vrei, poţi să rulezi pe toţi cei patru cilindri, în funcţie de încărcătură.

Deşi Audi s-a lăudat cu oţel şi aluminiu de calitate în construcţie, RS 7 cam are probleme cu greutatea, depăşeşte lejer 2000 kg. Direcţia este pe toate rotile, deci greutatea va fi uşor de gestionat şi vitezele nu vor fi afectate. 

De asemenea, cei care au deja maşina vor beneficia de control selectiv al cuplului pentru roți, care frânează roțile cu sarcină redusă în interiorul unei curbe ușor înainte ca acestea să înceapă să se învârtească.

Suspensia pe aer adaptivă, dar şi opţiunea RS Sport Suspension Plus cu Dynamic Ride Control vor reduce orice fel de pericol la rulare cu viteze mai mari. La interior avem cam tot ce găseam la Audi A7, doar că ai locuri speciale tip sport, instrumente digitale Virtual Cockpit, plus butonul Audi Drive Select, RS mode selector pe volan, setări performanţă. 

Vezi piele peste tot, de calitate, locul de la picioare, unde sunt şi pedalele maşinii, este suficient de mare cât să te „desfăşori” cum vrei şi să poţi controla maşină foarte bine. Ai tot ce îţi trebuie ca să te distrezi la drum lung, asculţi muzică, preiei apeluri fără să atingi ceva, poţi să controlezi tot foarte uşor.

Dotări interesante şi garanţie

În funcţie de ce fel de Drive Mode selectezi experienţa de condus poate fi total diferită. În Confort şi Auto ai un zgomot de fundal pe care îl auzi de la motor, un murmur, în Dynamic sau alte moduri, ai deja zgomot mai puternic, dar deloc intruziv. În oraş este o maşină destul de silenţioasă, acceleraţia este una rapidă şi uşor de controlat.

La capitolul siguranţă, Audi nu s-a jucat în cazul modelului RS 7. Avem vedere pe timp de noapte îmbunătăţită, cu detecţie de animale şi pietoni, frânare automată de urgenţă, alerte de coliziune iminentă, monitorizare puncte moarte, monitorizare şi alertare când dai cu spatele, Adaptive Cruise Control.

Garanţia este la fel ca la toate maşinile Audi, limitată ce acoperă patru ani sau 80.4672 km. Poţi însă să cumperi garanţie în plus în funcţie de ofertele pe care le ai la dealerii Audi.

Per total avem în faţă o maşină de la Audi care este bună şi pentru familii, dar şi pentru şoferii care vor viteze ceva mai mari şi siguranţă mai mare în trafic. Poţi să mergi cu ea prin oraş, între oraşe, dar şi în călătorii, în vacanţe, fără să te temi că vei avea probleme. 

Audi are grijă mereu să fabrice maşini care oferă combinaţiile perfecte între performanţă şi calitate, nu face rabat de la calitate şi asta se poate vedea foarte uşor şi în cazul Audi RS 7 2022.

Concluziile

Poţi să o consideri o maşină sport, dar şi o maşină de familie, nu este SUV, ceea ce pentru mulţi contează mult pentru că este mai uşor de condus şi de manevrat în situaţii de trafic mai delicate. Audi RS 7 nu este însă o maşină pe care să o foloseşti când şi când, ea este făcută să fie condusă mereu şi testată în cele mai dificile condiţii de trafic, peste tot pe unde ai nevoie de ea.

Cu Audi RS 7 2022 nu doar că ajungi mai repede oriunde ai treabă sau vrei să călătoreşti, dar te vei bucura de o experienţă inedită la volan şi vei oferi tuturor celor care circulă cu tine cele mai frumoase amintiri din călătoria cu maşina personală. De la entertainment la viteze peste aşteptări şi până la simplitatea şofatului odată ce te-ai urcat la volan, pe toate le găseşti la RS 7.

0 Shares
You May Also Like