Anvelopele auto, punct de dezinteres pentru soferi

0 Shares
0
0
0

Cunostintele a majoritatea soferilor despre anvelope sunt foarte limitate, anvelopele nu sunt o parte interesanta a masinii, cand cumperi o masina sau cand vrei sa te lauzi prietenilor tai cu masina ta nu incepi cu “uite ce anvelope auto am”.

Motorul, de regula, numarul de cai, caroseria, eventuale elemente ce se pot modifica, interiorul, boxele, acestea sunt lucrurile care sar in ochii, care atrag atentia si care evident prezinta interes.

Anvelopele auto nu par la prima vedere interesante, insa ca si elemente practice, functionale pentru masina sunt foarte importante si am putea spune si interesante. Sunt de foarte multe tipuri si feluri, in functie de sezon, de teren etc, in Timisoara gasesti anvelope auto la Selgros.

[adsenseyu1]

De asemenea gasesti si diferite accesorii auto care iti pot fi de folos in aceasta perioada a anului.

Cand spunem anvelope auto nu ar trebui sa ne gandim doar la lucrurile acele rotunde din cauciuc care se invart mereu cand mergem cu masina. Anvelopele auto sunt mereu in contact cu solul, am putea spune ca duc greul masinii, si la propriu si la figurat.

Dar calitatea, starea si performanta anvelopelor au un impact mare in unele din cele mai importante situatii din trafic.

Controlul si manevrabilitatea masinii sunt doua elemente care depind si se comporta in directa legatura cu anvelopele auto, la fel si distanta de franare, un set de anvelope de vara, ofera acum o distanta de franare mult mai mare, fata de un set de anvelope de iarna. Conteaza nu doar anvelopele, dar si tipul lor si cum le folosesti.

[adsenseyu1]

Nu sunt extraordinare, nu ies in evidenta, dar anvelopele auto sunt importante, iti ofera siguranta in trafic, astfel starea lor ar trebui sa fie un punct de interes pentru orice sofer.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like