Alegerea scaunului de birou

Alegerea scaunului de birou

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aveti nevoie sa alegeti un scaun de birou, cel mai probabil considerati ca nu exista multe criterii de luat in considerare, si ca totul este simplu si la indemana oricui.

Ei bine, lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum pare la prima vedere, pentru ca de alegerea scaunului potrivit depinde confortul dvs. sau al persoanei care utilizeaza scaunul, dar si starea de sanatate a persoanei respective.

De-asemenea, in cazul in care persoana care foloseste scaunul de birou nu se simte confortabil, in mod evident si productivitatea acesteia la locul de munca va fi mult mai mica, asa ca este cat se poate de firesc ca trebuie ca un asemenea scaun sa fie ales cu mare atentie.

Aflati mai multe despre cum sa selectati scaunul de birou ergonomic adecvat va poate ajuta sa evitati aceste probleme de sanatate, sa va imbunatatiti pozitia si sa va mentineti confortabil pe tot parcursul zilei de munca (dvs. sau angajatul dvs.). Dupa ce veti cunoaste aceste detalii, cu siguranta veti opta pentru un scaun birou cu support picioare SIB 707.

  • Spatarul trebuie sa fie reglabil si sa urmeze forma coloanei vertebrale. De asemenea, ar trebui sa sustina curba in partea inferioara a spatelui.
  • Picioarele trebuie sa se odihneasca confortabil pe podea. Daca nu, reglati inaltimea scaunului sau adaugati un suport pentru picioare.
  • Taieturile de brate trebuie sa fie aproape de corp si sa permita umarului sa se relaxeze.
  • Inaltimea bratului trebuie sa fie reglabila si sa se potriveasca cu inaltimea biroului. Acest lucru va preveni incordarea catre umeri.
  • Intr-o pozitie de sedere asteptand cu nerabdare, centrul ecranului computerului este ceea ce trebuie vazut.
  • Spatarul scaunului trebuie sa ajunga la mijlocul omoplatelor pentru a oferi un sprijin adecvat, deasupra umerilor este si mai bun.
  • Scaunul scaunului trebuie sa fie suficient de lung pentru a pune doua sau trei lungimi de deget intre acesta si genunchi.
  • Daca este posibil, perna trebuie sa fie din spuma de memorie. Alte perne se uzeaza rapid si fac scaunul inconfortabil.

Gasirea scaunului potrivit care sa fie confortabil si sa nu se produca incordarea si vatamarea este important pentru a avea angajati fericiti, sanatosi si productivi, care nu sunt bolnavi de rani la spate.

Asigurati-va ca scaunele din birou isi fac partea lor pentru a creste productivitatea, facand ca angajatii sa incerce pe diverse tipuri de scaune inainte de a le cumpara.

Va puteti indrepta atentia spre un scaun birou cu support picioare SIB 707 care iese in evidenta din cauza elementelor sale estetice si functionale. Bratele unui astfel de scaun au un design original, in timp ce tetiera integrata sprijina capul si ofera confortul necesar in timpul utilizarii. Un astfel de scaun arae un design futurist, si se incadreaza in categoria scaunelor de birou moderne. In plus, extensia retractabila, care se afla ascunsa sub sezut, permite o relaxare maxima a picioarelor.

Scaunul se inclina de la 90 de grade la 135 de grade si se blocheaza in orice unghi, suplimentar putand glisa suportul pentru picioare pentru a va relaxa. De asemenea, suportul de brate, imbracat in spuma de inalta densitate si acoperit cu piele ecologica, este reglabil.

Exista asadar dupa cum se poate vedea, mai multe detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care va aflati in cautarea unui scaun pentru birou, indiferent ca il utilizati dvs. personal, sau ca il utilizeaza angajatii dvs.

Este foarte important ca scaunul sa fie cat se poate de confortabil, pentru ca acesta influenteaza si starea de sanatate a persoanei care foloseste scaunul, dar si starea de spirit, si nu in ultimul rand, productivitatea.

0 Shares
You May Also Like