Accesoriile si piesele moto necesare oricarui motociclist

Accesoriile si piesele moto necesare oricarui motociclist

0 Shares
0
0
0

Accesoriile si piesele moto te insotesc, in permanenta. Afla in randurile urmatoare importanta acestora!

Accesoriile si piesele moto te insotesc, in permanenta, in calatoria ta, oriunde ai merge: la mare, la mumte sau chiar prin oras. Dar, oare, cat de importante sunt acestea in ecuatia bunei functionari a motocicletei tale?

Iti propunem, prin acest articol, sa deslusim acest mister si sa demonstram calitatea unor piese moto marca Prox.

Pentru a se simți confortabil pe motocicletă, avem nevoie de echipamente și accesorii care nu numai oferă un aspect elegant, ci ne va asigura nivelul necesar de protecție. Indiferent de experiență, aveți nevoie de accesorii moto de încredere.
Este important accesoriile moto să fie de o calitate înaltă și să ofere stabilitate și siguranță în orice situație pe drum, și să fie utile pentru o lungă perioadă de timp. Acestea trebuie să combine compactitatea, designul elegant și manopera de calitate. Accesoriile moto trebuie să fie durabile, rezistente la zgârieturi și ușoare de utilizat.

Vom prezenta unele dintre cele mai necesare accesorii moto de care are nevoie fiecare motociclist pentru o conducere plăcută și sigură.

Cască moto

Casca este probabil cel mai important element din echipamentul moto. Deși alte părți ale echipamentei sunt importnate, casca este pe primul rând. Aceasta este un element elegant și atragător al echipamentei moto cu care nu numai ne putem exprima stilul personal, ci poate să ne salveze viețile. De asemenea, casca ne permite să adăugăm dispozitive de comunicare.
Este o condiție importantă ca cască să ofere o ventilație bună și să aibă o dimensiune potrivită pentru capul, pentru a fi confortabilă. De asemenea, aceasta trebuie să fie realizată din materiale ușoare care nu-i cresc greutatea, dar în același timp sunt extrem de rezistente și protejează în caz de impact.

Cele mai populare mărci
●        AGV
●        NITRO
●        WULFSPORT
●        O’NEAL
●        G-MAC
●        A-PRO

Cizme

Fără îndoială, cizmele moto ne oferă stabilitate și protecție pentru picioarele în timpul conducerii. Rolul lor este de a ofera o bună aderență și sprijin întregului picior, protejând zonele vulnerabile, cum ar fi gleznă.

De asemenea, este bine să aibă protectoare metalice pe degete și catarame ușor reglabile, realizate din materiale rezistente la apă. Cizmele brandului ONEAL sunt potrivite atât pentru off-road, cât și pentru motociclete motocross.

Cele mai populare branduri și modele sunt: NITRO, AKITO, DAINESE, EXUSTAR, A-PRO, O’NEAL

Blugi din kevlar

Cu siguranță, o pereche de blugi moto ne oferă un stil urban când conducem în oraș. Aceștia sunt confortabile și arată bine pe diferite tipuri de motociclete. Blugii sunt o componentă elegantă din echipamentul moto, care este potrivită atât pentru zone urbane, cât și pentru off-road.
Datorită materialului extrem de rezistent – kevlar – acest tip de blugi asigură o protecție maximă pentru picioarele motociclistului.

În aparență, blugii Kevlar nu sunt foarte diferiți de blugii standard, dar pentru că țesăturile lor sunt extrem de rezistente, acestea oferă o protecție mult mai bună decât blugii populari.
De asemenea, acest fel de blugi sunt dotate cu deschideri de ventilație, ceea ce le face foarte potrivite pentru vară, și includ protectoare suplimentare pe genunchi care pot fi îndepărtate ușor.

Cele mai populare modele
●    Racered
●    Alpinestars

Blugi moto pentru femei
●       RACERED KEVLAR STRANGER BLUE
●       STELLA COURTNEY DENIM ALPINESTARS

Manuși

Mănușile sunt un element necesar pentru echipamentul moto, deoarece oferă confor și contribuie la conducerea mai ușoară a motocicletei.

Mânere

La fel de importante sunt și mânerele care oferă stabilitate în timpul conducerii, așa că nu trebuie să le subestimăm rolul.

Placute frana

Daca accesoriile sunt cele care iti fac calatoria mai frumoasa, ei, bine, piesele moto de la Prox de pe unimotors.ro dealer autorizat, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, aisgura o vita prelungita motocicletei tale Din acestea, placutele de frana sunt cele care ajuta la o buna franare si te scapa din situatiile mai putin placute.

Placutele de frana sunt formate dintr-un suport metalic si un material de frictiune care poate avea o compozitie diferita in functie de producator, de natura masinii si de preferinta riderilor. Exista placute cu material de frictiune semi-metalic, organcie sau ceramice, fiecare caz prezentand avantaje si dezavantaje.

Azi, producatorii tind sa isi doteze masinile cu placute de frana ceramice, apreciate pentru durata lor de viata mai mare, pentru functionarea lor fina si silentioasa, insa contestate pentru eficienta scazuta la temperaturi mici. Placutele de frana semi-metalice sunt foarte populare printre pasionatii de masini sport, insa cele mai folosite placute de frana de catre soferul de zi cu zi sunt cele organice.

0 Shares
You May Also Like